SBR3516 köprü diyot bağlantı yardimi

umitt07

Üye
Merhabalar bugün SBR3516 köprü diyot aldım. Bunu elektrikli bisiklet tekeri den çıkan 3 kabloyu sırasına göre nasıl baglayabilirim amacım DC çıkış almak.lutfen yardımlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20191004_202554.jpg
    233.7 KB · Görüntüleme: 28
bu trifaze köprü sanırım rüzgar gülü gibi bir şey yaptın. + ve - uçları gösteriyor olması lazım onun haricindekiler ac giriştir. üzerine bak bağla

Evet rüzgar turbuni yapacağım.uzerinde sadece + yazan bı kenar var sadece
Datasheet buldum ama anlamıyorum resim olarak ekledim simdi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-10-04-20-44-11-159.jpeg
    482.6 KB · Görüntüleme: 36

Datasheet buldum ama anlamıyorum resim olarak ekledim simdi
onun tam karşısı da - dir, ölçü aletinlede kontrol edebilirsin. eğer ölçü aletin yoksa bir tane satın almanı tavsiye ederim

onun tam karşısı da - dir, ölçü aletinlede kontrol edebilirsin. eğer ölçü aletin yoksa bir tane satın almanı tavsiye ederim
Ölçü aletim var ama o kadar detaylı kullanmayı bilmiyorum ekledigim datashetten numaralandırılmış hangisi olduğunu ona göre söyleme ihtimalinin olur mu

resimde göstermiyor ama ya 2-4 yada 1-3 artı hangisinde?

4 yazan yerde AC yazıyor onun sağ tarafında bacak olmayan yerde + yaziyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
resime göre 1 ve 3, arkadaşım bu işlere uzaksan, işi bilen birinden yardım al. elektrik şakaya gelmez
Evet etrafımda tanıdık bir bilen yok satana sordum oda bilmiyormuş buraya yazayım dedim 3 fazın yerleri önemlimi peki sırası var mı yoksa boşta kalan ayaklara rasgalemi takayim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…