umitt07
Üye
Datasheet buldum ama anlamıyorum resim olarak ekledim simdiEvet rüzgar turbuni yapacağım.uzerinde sadece + yazan bı kenar var sadece
onun tam karşısı da - dir, ölçü aletinlede kontrol edebilirsin. eğer ölçü aletin yoksa bir tane satın almanı tavsiye ederimEvet rüzgar turbuni yapacağım.uzerinde sadece + yazan bı kenar var sadece
Datasheet buldum ama anlamıyorum resim olarak ekledim simdi
Ölçü aletim var ama o kadar detaylı kullanmayı bilmiyorum ekledigim datashetten numaralandırılmış hangisi olduğunu ona göre söyleme ihtimalinin olur muonun tam karşısı da - dir, ölçü aletinlede kontrol edebilirsin. eğer ölçü aletin yoksa bir tane satın almanı tavsiye ederim
resime göre 1 ve 3, arkadaşım bu işlere uzaksan, işi bilen birinden yardım al. elektrik şakaya gelmez4 yazan yerde AC yazıyor onun sağ tarafında bacak olmayan yerde + yaziyor
Evet etrafımda tanıdık bir bilen yok satana sordum oda bilmiyormuş buraya yazayım dedim 3 fazın yerleri önemlimi peki sırası var mı yoksa boşta kalan ayaklara rasgalemi takayimresime göre 1 ve 3, arkadaşım bu işlere uzaksan, işi bilen birinden yardım al. elektrik şakaya gelmez