Schneider

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sama

Üye
Schneider monofaze kaçak akım rölesi bulamıyorum yok mu? Şimdiden teşekkür ederim.

Haklısınız, bu biraz da tecrübesizlikten. 40 amper 30 ma, A tipi, monofaze. Yeterli mi bilmiyorum bu bilgiler.

Evet daire için. Eski kaçak akım şems diye bir marka. 2 gün önce 15-20 dakikada bir attı. Zaten yaklaşık 25 yıllık bir pano. Hat sigortaları da aynı marka. Hatta hepsi c, b değil. Evde herhangi bir kaçak durumu yok, olsa zaten her zaman atar. Araştırdım sebebinin bulunması zor bir durummuş. Sokak lambaları deniyor falan filan. Topraklama var. Komple değiştirmeyi düşünüyorum diğer sigortalarla birlikte.

Durum bu.

Ekli dosyalar

• IMG_20260216_134348.webp
    75.1 KB · Görüntüleme: 10

Üst cevap fotonuz

Daha önceki konu ve fotosu .

12 li siğorta kutunuz var .
8 adet siğorta kullanılmış ( 8 adet yer ) + 1 adet kakr kullanılmış ( 2 adet yer ) = 10 adet
2 adetlik boşluk var .

2 düşüncem var . ( 2 adet boşluk için )

1 - Siğorta kutusunun kablolar gözükür hali ile içini görüp ( siğorta kutusunun içinin fotolarını yayınlamanız ) bir siğortaya iki linye bağlanmış ise siğorta fazlalaştırma .

Sayaç panosu sayacınız siğortasının varsa kakr ( 300mA ) nin fotosu ( bilğileri )

2 - Tüm siğortalarda bir linye varsa ana siğorta sisteme dahil edilmesi .

Schneider Electric ürünlerini ( siğorta - kakr vs gibi ) tercih ettiniz sanırım .

Son düzenleme:
Tamam evde değilim, hepsini hazırlayıp göndereceğim.

Evet schneider düşünüyorum. Siemens in piyasada çakması çokmuş o yüzden. Legrand da olabilir.

Sigorta kutusu içi fotoğrafı. Bana aşırı karışık geldi bilmem haksız mıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…