Berk epli Üye Katılım 31 Mar 2020 Mesajlar 113 Puanları 1 Yaş 25 30 Mar 2024 #1 kayıt yaptığım biti kontrol ettim sayıcı ile tek tetik geliyor fakat iki kere kayıt yapıyor sebebi ne olabilir tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi
kayıt yaptığım biti kontrol ettim sayıcı ile tek tetik geliyor fakat iki kere kayıt yapıyor sebebi ne olabilir tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi
elektronikmuh Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 13 Ocak 2007 Mesajlar 2,303 Puanları 1,866 Yaş 47 1 Nis 2024 #2 Kayıt bitine yükselen kenar kullanmayı dene Son düzenleme: 1 Nis 2024
Konu Sah Berk epli Üye Katılım 31 Mar 2020 Mesajlar 113 Puanları 1 Yaş 25 1 Nis 2024 #3 denedim çevrimde tek tetik geliyor zaten sayıcı ile de kontrol ettim fakat hala iki tane atıyor başka neden olabilir elektronikmuh' Alıntı: Kayıt bitine yükselen kenar kullanmayı dene Genişletmek için tıkla ... denedim çevrimde tek tetik geliyor zaten sayıcı ile de kontrol ettim fakat hala iki tane atıyor başka neden olabilir
denedim çevrimde tek tetik geliyor zaten sayıcı ile de kontrol ettim fakat hala iki tane atıyor başka neden olabilir elektronikmuh' Alıntı: Kayıt bitine yükselen kenar kullanmayı dene Genişletmek için tıkla ... denedim çevrimde tek tetik geliyor zaten sayıcı ile de kontrol ettim fakat hala iki tane atıyor başka neden olabilir
hancrssssss Üye Katılım 27 Tem 2018 Mesajlar 61 Puanları 1 Yaş 27 3 Nis 2024 #4 script içine sayac koy bir tane. scriptteki döndüye bir kere girince sayac artsın. yani 2. ye asla fırsat vermesin
script içine sayac koy bir tane. scriptteki döndüye bir kere girince sayac artsın. yani 2. ye asla fırsat vermesin
Konu Sah Berk epli Üye Katılım 31 Mar 2020 Mesajlar 113 Puanları 1 Yaş 25 4 Nis 2024 #5 hancrssssss' Alıntı: script içine sayac koy bir tane. scriptteki döndüye bir kere girince sayac artsın. yani 2. ye asla fırsat vermesin Genişletmek için tıkla ... evet dediğiniz gibi çözüm buldum teşekkür ederim
hancrssssss' Alıntı: script içine sayac koy bir tane. scriptteki döndüye bir kere girince sayac artsın. yani 2. ye asla fırsat vermesin Genişletmek için tıkla ... evet dediğiniz gibi çözüm buldum teşekkür ederim