Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba
bir silo içerisinde bulunan tahılın miktarını hesaplamak için hangi sensörleri kullanabilirim bu konuda hiç bir bilgim yok bana yardımcı olabilirmisinizz
Eğer silo ayaklarından herhangi birini oynatma şansınız varsa ağırlık ölçer kullanabilirsiniz.Silo boşken ölçer her tahıl eklemesinde çıkan farktan bulabilirsiniz.
analog çıkışlı bir ultrasonic sensör vasitası ile 4-20 mA alıp bir ekranlı bir akıllı rölede değerlendirebilirsin çok yakın değerlere ulaşabilirsin sıvı yada toz olsa ölçü çok net çıkar ama dolgun taneli ürünlerde denemedim.
analog çıkışlı bir ultrasonic sensör vasitası ile 4-20 mA alıp bir ekranlı bir akıllı rölede değerlendirebilirsin çok yakın değerlere ulaşabilirsin sıvı yada toz olsa ölçü çok net çıkar ama dolgun taneli ürünlerde denemedim.
Ücret konusunda biraz maliyetli olabilir fakat kesin sonuç alırsın.Kullanımı ve kurulumu çok kolay.Analog bilgi olarak çalışıyor. %0 da boş %100 de tam dolu ağırlıklarını kullanarak cihazdan alacağın seviye bilgisine göre ara tahmin ağırlığıda hesaplayabilirsin.