Sensörlü basamak aydınlatma montajı destek

mert01x

Üye
Merhabalar herkese. Fotoğraflarda göreceğiniz üzere kendi çapımda bir bağlantı yaptım ama hiç kafama yatmadı o yüzden profesyonellerden destek almak istedim. Gördüğünüz kabloyu buatın oraya kadar çıkardım ama onun bağlantısını da henüz yapmadım şuan sadece sensörlere doğru bağlantı nasıl yapacağım onu öğrenmek istiyorum. Elimdeki sensörlerin 2 tane bağlantı yuvası var ne önünde ne arkasında in out veya faz nötr diye bir belirteç koymamışlar. Duvardan giden ana bağlantı kablom yaklaşık 10 metre ve toplam 7 sensörüm mevcut. Şuan ki bağlantıda kablo sensöre girip oradan çıkıp devam ediyor bunun galiba böyle olmaması gerekiyor diye düşünüyorum fikirlerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum 🙏🏻

Ekli dosyalar

• IMG_2407.webp
    IMG_2407.webp
    141.7 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_2408.webp
    IMG_2408.webp
    221.2 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_2327.webp
    IMG_2327.webp
    253 KB · Görüntüleme: 52
Merhabalar;

Sensörlü lambanız zaten led aydınlatma olduğu için ;bahsettiğiniz iki klemense faz ve nötr bağlantısını yapmanız yeterli olucak.Tüm lambalarda birbirine paralel bağlı gözüküyor.

Tek dikkat etmeniz gereken ürün 220V la mı çalışacak.12V lamı?

Ürün marka model nedir

Merhabalar;

Sensörlü lambanız zaten led aydınlatma olduğu için ;bahsettiğiniz iki klemense faz ve nötr bağlantısını yapmanız yeterli olucak.Tüm lambalarda birbirine paralel bağlı gözüküyor.

Tek dikkat etmeniz gereken ürün 220V la mı çalışacak.12V lamı?

Ürün marka model nedir
Yanıtınız için teşekkür ederim. Ürün cata ct-5170 ve 220v ile çalışacak diye biliyorum ürünün de kutusunda 220-240v olduğu yazıyor. Benim yaptığım bağlantıya klemens eklemem gerekiyor değil mi?

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Geri