Sensörlü Tavan armatürü arızası

Malzeme varsa hepsini (15 yıl kullanılmışlar)
Malzeme yoksa ldr nin yanındaki ve alttaki siyah kılıflı olanı değiştirin.
Önerim hepsini değiştirmeniz dir.
Tavan lambası tekrar çalışacaktır.
Malzeme bulduğum kadarıyla değiştiririm. Peki bulursam girişteki büyüğü de değiştireyim mi ?

Elbette
Trafo görevi yapıyor.
470 nf 275v
1000013669.jpg
elimde sadece bu var 470 e uygun olur mu sıkıntı yaşar mıyım

Olmaz.
470 nf 275 v. takılacak.

1000013671.jpg
söktüklerim 16 v 47 uf , sağdakiler de elimde olanlar. Sökülen ile aynı değerde olmasına gerek var mı ? Sağdakilerden hangisini takabilirim.

Değerlere dikkat ederek takın. Yakın değerler olurda.
Çok yüksek veya çok düşük değerler takarsanız, tavan lambası istenildiği gibi çalışmayabilir .
3-5 malzemenin para hesabını yapmadan yenilerini satın alıp takın.
Cihaz 15 yıl daha hizmet etsin.

Değerlere dikkat ederek takın. Yakın değerler olurda.
Çok yüksek veya çok düşük değerler takarsanız, tavan lambası istenildiği gibi çalışmayabilir .
3-5 malzemenin para hesabını yapmadan yenilerini satın alıp takın.
Cihaz 15 yıl daha hizmet etsin.
Haklısınız. Bunları da değerlendirmek istedim.3 adet 16 v 470 uf var onları takıyorum o zaman. Peki kondansatör değişimi yapınca düzelir mi? Sistem.

Haklısınız. Bunları da değerlendirmek istedim.3 adet 16 v 470 uf var onları takıyorum o zaman. Peki kondansatör değişimi yapınca düzelir mi? Sistem.
Düzelmese de hiç yoktan tecrübe kasanızı baya bir doldurmuş olursunuz . Son gaz devam .

Doğru söylüyorsunuz ustam. Bu benim ilk elektronik devre kart deneyimim. Ama kararlıyım,istekliyim, azimliyim sensörü tekrar ayağa kaldıracağıma inanıyorum. Tecrübemi de artırırım bu şekilde.
Doğru söylüyorsunuz ustam. Bu benim ilk elektronik devre kart deneyimim. Ama kararlıyım,istekliyim, azimliyim sensörü tekrar ayağa kaldıracağıma inanıyorum. Tecrübe kasası da solar bu şekilde.
Başka projelerde kullanırsınız

Düzelmesi umulur
Yazdığınız arızaya neden malzemeler bunlar.
Kutuplu kondansatörleri polaritelerine dikkat ederek takın.
Sonucu yazarsınız
Kolay gelsin.
Çünkü diğer parçalarda sanırım ölçtüğüm değerlere göre bir sorun görünmüyordu. Umarım çalışır eskisi gibi.

Forum istatistikleri

Konular
130,319
Kullanıcılar
453,593
Son üye
sercan95

Yeni konular

Geri