SENTİO TV SES SORUNU

rimK

Üye
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, sentıo tüplü tv'nin görüntüsünde alttan 2 parmak kadar siyahlık vardı. Problemi servis menüsünden 8 tuşlayarak yapmaya çalıştım olmadı, servis menüsünden 7 tuşlayarak yapmayı denedim tv'nin seside gitti bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..

ayar menüsünde PAL BG var mı ona bak yoksa servis menüsünde ses ile ilgili bir parametri değiştirmiş olabilirsin. Scart soketinden tuner yani anten girişinden veya diğer girişlerden ses varmı kontrol et

Servis menüsünden 4 tuşladım en alttan 4. Sıradaki UOC VOL:63 yaptım sorun çözüldü ilginiz için teşekkür ederim..

Ses sorunu çözüldü, görüntüde altta yatay 2 parmak siyahlık var nedeni hakkında yardımcı olursanız sevinirim..

Yine servis menüsünde vertİKAL AYARLARINDA vert pos ile ortala vert size ile açabilirsin

Uçak16 ilginiz çok teşekkür ederim. Vert pos'dan denedim olmadı, ônerebileceğiniz başka bir yöntem var mı acaba?

Ayarları kendiniz bozmadıysanız vertikal daralmayı ayarla düzeltmeye çalışmayın,zira kondansatör kurumaya ve değer değiştirmeye devam ettikçe daralma artacaktır.dolayısıyla ayarlarla oynamayın ve vertikal devredeki elektrolitik kondansatörleri değiştirin düzelecektir.muhtemelen şişmiş veya akmış bir kondansatör göreceksiniz zaten.

Forum istatistikleri

Konular
129,837
Kullanıcılar
452,673
Son üye
loran laran

Yeni konular

Geri