Servo Motor yerine hassas ne kullanabilirim?

Selam,

Step motorları başka uygulamalarımda sıklıkla kullanıyorum. Ancak akselerasyon ve deselerasyonu iyi bir step-sürücü takımı da çok ucuza çıkmıyor.
Interrupt'ın faydalı olacağını düşünmüyorum. Sonuçta zamanı kestirilemeyen bir kesme durumu veyahut palsin yarattığı bir kesme durumundan ziyade; mekaniksel ve sürücüyle alakalı sorunum var(dı). Şu an durum iyi gibi. En azından toleranslarda tutmaya başardık gibi.
Mitsubishi'nin çözümü ilgimi çekti. GTS otomasyon sanırım bahsettiğiniz firma? Konuyla ilgili müşteri temsilcisi kimdir, ismini biliyor musunuz?

Analyzer

evet GTS firması ilgili kişinin ismi de yanlış hatırlamıyorsam Uğur Bey olması lazım aradığınızda konuyu anlatsanız yardımcı olurlar sanırım

Yardım için teşekkür ederim, gerçekten faydalı oldu. GTS firması ile konuştum. A700 serisine bir kaç özellik ekleyerek; pozisyoner uygulamaları yapıyorlar. Firma ile tekrar görüşüp, gerekirse bir sürücü alıp denemek istiyorum.

işiniz görüldüyse ne mutlu. eğer bir deneme yaparsanız bizleri de sistem hakkında ayrıntılı olarak bilgilendirebilir misiniz? Seminerde çok ayrıntıya girmeden anlatıldı.

motor zaten kapalı çevrimde donuyor değiştirmene gerek yok diye dusunmekteyım taner arkadasımın dediği gibi fenleme direnci kullanırsan %95 oranında azalacagını dusunmekteyım.

Forum istatistikleri

Konular
129,838
Kullanıcılar
452,673
Son üye
loran laran

Yeni konular

Geri