Sew in gsd dosyalarını tia portal içerisine attım , sew in movıtools-mtion studio programı yüklü burada dakontrol yapmak istiyorum ama öneliğim plc ile sürmek, tia portal da servo için teknoloji bloklarını bulamıyorum hangi blokları kullanmam gerekiyor. ilk defa sew süreceğimTakıldığınız hususları yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım
Sürücüyü movitools ile manuel modda sürebilirsiniz ekranda H yazar. Sürücüye program yazarak plc olmadan çalıştırmakmı istiyorsunuz ? A teknoloji modu demektir. Plc haberleşmesi konfigüre ettiyseniz plc den gelen siyallerle A moduna geçebilir. Pozisyonlama yapıcaksanız sürücü referans yaptıktan sonra plcden positioning mode bitini 1 yaparsanız A moduna geçermerhabalar, hazır yazılımı aldım açtım blokları kullanıyorum fakat sürücü plc ile değil de movitools motion stiduo ile sürmek için önce start-up yapıyorum sonra extended online yapıyorum fakat sürücüye çıkış veremiyorum display ekranda 2 den A ya geçiremedim
Program yazarak Plc olmadan çalıştırdığımız zamanlarda “A” moduna geçmiyormu benim bu motor sürücü biraz kafamı karıştırdıda.Sürücüyü movitools ile manuel modda sürebilirsiniz ekranda H yazar. Sürücüye program yazarak plc olmadan çalıştırmakmı istiyorsunuz ? A teknoloji modu demektir. Plc haberleşmesi konfigüre ettiyseniz plc den gelen siyallerle A moduna geçebilir. Pozisyonlama yapıcaksanız sürücü referans yaptıktan sonra plcden positioning mode bitini 1 yaparsanız A moduna geçer