Sicak hava istasyonu

Merhaba ;
Class 868d sicak hava istasyonu var bunun anakart bozuk diyorlar yenisini bulabilirmiyim

.

Ekli dosyalar

• IMG-20241119-WA0054.jpg
    IMG-20241119-WA0054.jpg
    134.5 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG-20241119-WA0055.jpg
    IMG-20241119-WA0055.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 9
Kartlların yandan değil karşıdan ve net fotoğrafı lazım. Hatta arka taraflarınında.
Sadece bunlar var hocam
Bunu satın alıcağım fakat Elektrik verince Ekran gelmiyormuş elektronikçiye sormuş çip den demiş hava tabancasi düğme kapali konumda fan çalışıyormuş açık konumda ise rezistansı
ALınırmi ?tamir olurmu yedek parcasi bulunurmu

güzel insan, ister usta tavsiyesi de, istersen bir büyük, bedavaya veriyorsa al. üfleme kısmı sorun değil reed röle bozulmuştur tamir edilir ama Ekran kısmı büyük sıkıntı. reed rölenin de bozulma nedeni aşırı uzun süre kullanım kaynaklıdır. haberin olsun. tamir olur mu? sorusuna cevap veren çıkmaz. birden çok nedeni olabilir. işlemci yazılım hatası ise çok güzel oyuncak olur.

Sayın üstadım ;
1000 tl fiyatı var yedek kartı bulma şansım varmı?

ben aradım bulamadım, siz de aramış/ araştırmış olmalısınız. belki benden daha iyi bir araştırmacısınızdır. şansınızı zorlayın. güzel insan ikinci el başka şeydir, arızalı ikinci el hurdadır benim için.

güzel insan ikinci el başka şeydir, arızalı ikinci el hurdadır benim için.
Üstadım öyle diyorsunuz ama sıfıra güç yetmiyor çok profesyonel kullanmıyacagız işimizi görcek bir cihaz yeterli olacaktır
Cihaz temiz kart hariç kaçırmak istemedim karta çözüm bulabilirsem

güzel insan, ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum. nerde kullanmak istiyorsunuz onu da bilmiyorum. şu iyidir, bu ucuzdur diye tavsiye vereyim/verelim. bak bana bir arkadaşım (https://satkit.com/en-gb/aoyue-909-welding-station) buradaki cihazı arızalı olarak hediye etti. üf üf amca iptal, voltaj çıkışları iptal. çalışan tek yeri havyası ve eşeler gibi çalışıyor. satın alır mısın? diye sorsan hayatta almam. tamir olur muydu? diye sorsan, onu tamir edeceğime sıfır alırım daha iyi. (para/parça/emek ve tamir olacağının garantisi yok)
eğer bir tamir dükkanı açtıysan orta karar bir istasyon başlangıç için yeterlidir. hobi amaçlı kullanacağım dersen sadece lehim yapan küçük istasyonlar var ve yeterlidir. smd parça sökmek için araba çakmaklığından yapılan onlarca video var. şimdi seni tanımıyoruz ne tavsiye vereyim? ben kendime göre olmazı söyledim. belki benden daha iyi bilen ustalarım olurunu söyler.

Forum istatistikleri

Konular
129,804
Kullanıcılar
452,606
Son üye
ferat66556

Yeni konular

Geri