yasuo123

Üye
Katılım
14 Ağu 2021
Mesajlar
16
Puanları
1
Yaş
25
İŞ ARIYORUM
İstanbulda yaşamaktayım . 5 yıldır bir fiil OTOMASYON sektöründe çalışmaktayım ve şuanda 1,5 yıldır da makina firmasında çalışmaktayım . LS VE GMT plc lerin programlanması konusunda deneyime sahibim. Kendimi bu noktadan sonra üst seviyelere çıkarmayı düşündüğüm için işten çıkmaya karar verdim. Siemens , Omron (NX SERİSİ ) , B&R , allen bradley gibi CANOPEN STANDARTLARINDA Kİ PLC ürün gamları ile kendimi geliştirmeyi düşünüyorum ve bunun için iş aramaktayım . PROFİNET PROFİBUS MODBUS RS 485 RS 232 GİBİ HABERLEŞME PROKOLLERİ HAKKINDA BİLGİ VE AZ DA OLSA DENEYİME SAHİBİM ( haberleşme protokolleri Deneyim : siemens plc ile ktp 700 profinet haberleşmesi şuanda çalıştığım firmadaki LS PLC LERİN haberleşmesi rs 232 veya rs 485 üzerinden yapmaktayım hmı ürün grubuna göre protokol değişmekte , )
ve eplan , cofasoda proje çizebiliyorum. Proje okuma ve çizim konusunda yeteri kadar üst seviyede deneyime sahibim arıza Bakım onarım ( üretim fabrıkalarında ki proseslerde oluşabilecek elektriksel arızaların giderilmesi ) sektöründe 2 yıldan fazla çalıştıgım için gözüm kapalı pano arızlarına müdahele edebilir seviyedeyim tabiri caizse

ismim umut ulaşmak için yazabilirsiniz
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Forum istatistikleri

Konular
129,164
Mesajlar
923,865
Kullanıcılar
451,515
Son üye
cyapar0109

Yeni konular

Geri
Üst