Siemens S7 1200 e Program Nasıl Yazılıyor?

Katılım
20 Ağu 2011
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
30
s7 1200 örnek bir devre lazım
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Ekte TIA V10.5 ile gerçekleştirilmiş minik bir proje var proje içerisinde hızlı sayıcı,analo çıkış,kapalı ve açık kontaklar, KTP 400 ile 2 sayfa program ile sinamics g110 sürücü ile motor yönü, jog çalıştırma, hız kontrolü ve encoderden alınan verinin gösterilmesi var.

Yararlı olması dileklerim ile..imzamdaki sitemden Türkçe eğitim videolarına ve dokumanlara ulaşabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle s71200-ktp400-sinamics kontrol.rar
 
bu TIA ne oluyor arkadaşlar açıklayabilir misiniz?
 
bu TIA ne oluyor arkadaşlar açıklayabilir misiniz?

Totally Integrated Automation siemensin yeni gelistirmiş olduğu yeni paket program plc ile ilgili bütün işleri (simülasyon , Scada vb. )uygulamaları hiç bir programa gerek kalmadan bu program ile yapabiliosnz..

Saygılarımla...
 
step7 basic v11 olduğunu biliyordumda TIA yı duyunca kafam karıştı :) teşekkürler.kullanım biraz karışık yeni yeni öğreniyorum.siemens easy booktaan yararlanmaya çalışıyorum
 
Evet biraz kurcalarsan halledersin.Biraz karışık görünüyo ama kurcaladığın zaman iş değişiyooo.Yükleme yaparken hardware yapısına dikkat et. En son bir program yüklemesinde yanlışlıkla analog girişin adresini değiştirmişim. Bu yüzden iki gün sistemde arıza aradım.Sonunda farkettim de düzelttim sorunu......
 
Orhantarikci arkadaşım ben siteden videolara ulaştım ama rar şifreleri yok yardımcı olabilirmisiniz?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,931
Mesajlar
921,792
Kullanıcılar
451,107
Son üye
Xte13

Yeni konular

Geri
Üst