Siemens vs Schneider vs ABB vs Legrand

Siemens vs Schneider vs ABB vs Legrand

• Kullanılan toplam oy
    8

Zulfunver

Üye
Merhaba evime yeni pano yaptırıyorum Pahalı cihazlarım var bunların zarar görmesini istemiyorum ama şalt malzeme seçerken kararsız kaldım evimin panosuna (Kaçak akım, Parafdur ,Otomatik sigorta)en sağlam en güvenilir Şalt malzeme firması hangisi ? Siz hangilerini tercih ediyorsunuz ?

Not: Para mühim değil en güvenli en sağlam şalt malzemesini istiyorum.

görüşlerinizi ve neden bu marka şalt malzemesini seçtiğinizi söylerseniz sevinirim.

Ben oy kullanmadım ama özellikleri hakkında da bilgi almalısınız .
Schneider Electric önde bitirmiş .
Ya aslında Gönlüm Siemens den yana alman kalitesi yıllarca aşılanmış bize Schneider electric hiç kullanmadım kullanan birileri varsa neden Siemensten daha iyi veya değil açıklayabilir mi rica etsem ?

-Aynı kalite için,Simensten ucuz,
-En önemlisi,aldığınız yer,doğrudan Simens bayii değilse,özellikle,otomatik sigortaların sahte olma ihtimali çok yüksek,
-Eaton markada iyi üründür.
Benim,tercih önceliğim Schneider oluyor.

Son düzenleme:
Bu markaların içinde seriler var ve bu seriler çok fark ediyor. Hepsi iyi kaliteli markalar serilerine göre uygun olanını almanızı tavsiye ederim.

Hager bulabilirseniz bu seçeneklere bakmadan gözünüz kapalı alın. Gerçi ne yapacağınızı nerede kullanacağınızı da bilmiyoruz basit bir daire için çok tartışmaya gerek yok.

Hager marka bunlardan daha ucuz fiyatlı ama kalitesini bilmiyorum siz öneriyorsunuz ama çok kaliteli ve isim yapmış bir firma gibi gözükmüyor

Bu markaların içinde seriler var ve bu seriler çok fark ediyor. Hepsi iyi kaliteli markalar serilerine göre uygun olanını almanızı tavsiye ederim.

Hager bulabilirseniz bu seçeneklere bakmadan gözünüz kapalı alın. Gerçi ne yapacağınızı nerede kullanacağınızı da bilmiyoruz basit bir daire için çok tartışmaya gerek yok.
Hager marka bunlardan daha ucuz fiyatlı ama kalitesini bilmiyorum siz öneriyorsunuz ama çok kaliteli ve isim yapmış bir firma gibi gözükmüyor
-Aynı kalite için,Simensten ucuz,
-En önemlisi,aldığınız yer,doğrudan Simens bayii değilse,özellikle,otomatik sigortaların sahte olma ihtimali çok yüksek,
-Eaton markada iyi üründür.
Simensin yetkili bayisinden alıcam benim için fiyat önemli değil siz hangi markayı önerirsiniz ?
Nerede kullanacaksınız ürünleri ve Hager in fiyatını nereden öğrendiniz?
Yazdığım gibi daire içi panoda ve bina içi panoda kullanıcağım

Ekli dosyalar

• IMG_7969.jpeg
    IMG_7969.jpeg
    145.3 KB · Görüntüleme: 3

Simensin yetkili bayisinden alıcam benim için fiyat önemli değil siz hangi markayı önerirsiniz ?
Hager Almanya da konutlarda en çok kullanılan markadır. Ülkemize yeni giriş yapmış olması yeni bir firma olduğu anlamına gelmez. Ne arıyorsunuz sigorta mı kontaktör mü KAKR mi?

Her markanın serileri var ucuz dediğiniz Hager in en alt serisidir MBN serisine bakın.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
130,154
Kullanıcılar
453,251
Son üye
hayrullahagkas

Yeni konular

Geri