Alakası var hocam. Sizin de araştırmanızı tavsiye ederim. Gevşek bağlantı yok.Cızırtının AC ya da A tipi ile alakası yok. Bence bir elektrikçi bulup ona yaptırın.
Gevşek bağlantı elemanı yok hocam. Kontrol ettim. Sigortayı değiştirdim yine aynı. 300ma yangın için 30ma can güvenliği için. Bunun farkındayım. Elektrikçi de baktı ayrıca. Bahsettiğim mevzuyu araştırdım. A tipi kullanınca duzeliyormus. Değiştirince mesajımı güncellerim.300mA ile 30mA'nın ne amaçla kullanıldığını araştırınız! Hem yeterli bilginiz olmadığını yazıyor, hem de böyle bir radikal değişiklikle başka tehlikelere sebep olabilirsiniz! Cızırtı genelde ya gevşek, yeterince sıkılmamış bağlantılardan, vidalardan ya da arızalı elemandan kaynaklanır.
Tamam hocam ben bu konularda biraz cahilim, mesleğe daha dün başladım. Cevap yazdığım için kusura bakma. Siz bildiğiniz gibi yapın. Kolay gelsin.Alakası var hocam. Sizin de araştırmanızı tavsiye ederim. Gevşek bağlantı yok.
Kaçak akım rolesini epey bir gezip sordum soruşturdum. Hiçbir yerde bulamadım. Adamlar bilmem kaç yıllık elektrikciyim haberim yok. Yanlışın var senin dediler. Hepsi de ağız birliği yapmış gibi. O geldi aklıma. Roleyi değiştirince haber ederim. Bilgileriniz güncellenmiş olur hazır.Tamam hocam ben bu konularda biraz cahilim, mesleğe daha dün başladım. Cevap yazdığım için kusura bakma. Siz bildiğiniz gibi yapın. Kolay gelsin.
Şu K.A.R kadar hiç bişeyden çekmedi bu forum !Kaçak akım rolesini epey bir gezip sordum soruşturdum. Hiçbir yerde bulamadım. Adamlar bilmem kaç yıllık elektrikciyim haberim yok. Yanlışın var senin dediler. Hepsi de ağız birliği yapmış gibi. O geldi aklıma. Roleyi değiştirince haber ederim. Bilgileriniz güncellenmiş olur hazır.
Bahsettiğim mevzu. Yine bu forumda. https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/klima-sigortasından-gelen-ses-yardım-lütfen.150993/page-4
Şu K.A.R kadar hiç birşeyden çekmedi bu forum !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?