Sigorta kapanma katları ,sigorta Amper değerleri ile kablo kesitlerine uygunluğu

B sigorta ,3-5 kat
C " ,6-10 kat
D. ". , 11-20 kat
K. ". , 8-12 kat
Z ". , 2-3 kat

6 mm 14-13 bin watt 63A sigorta kullanılır
4 mm 11-10 bin watt 50A sigorta kullanılır
2,5 mm 7000-7300 watt 32A sigorta kullanılır
1,5mm 3000 -3300 watt 16A sigorta kullanır

Ustalar bu değerler doğru müdür?

Keside göre güç ve kablo değerlerini nereden aldınız ?

Ekli dosyalar

• A,B,C,D KARAKTERİSTİKLER.jpg
    A,B,C,D KARAKTERİSTİKLER.jpg
    403.8 KB · Görüntüleme: 94
  • B,C,D,K KARAKTERİSTİKLER.jpg
    B,C,D,K KARAKTERİSTİKLER.jpg
    193.1 KB · Görüntüleme: 81
  • Z KARAKTERİSTİK.jpg
    Z KARAKTERİSTİK.jpg
    145.3 KB · Görüntüleme: 88
  • NYA.pdf
    NYA.pdf
    100.8 KB · Görüntüleme: 6
  • NYAF-HO7V-K.pdf
    NYAF-HO7V-K.pdf
    80.9 KB · Görüntüleme: 3
  • NYM.pdf
    NYM.pdf
    76.2 KB · Görüntüleme: 5
  • NYM HO5FF -R.pdf
    NYM HO5FF -R.pdf
    76.2 KB · Görüntüleme: 3
  • NYY CU. 1X.pdf
    NYY CU. 1X.pdf
    88.2 KB · Görüntüleme: 2
  • NYY Cu 2X.jpg
    NYY Cu 2X.jpg
    214.8 KB · Görüntüleme: 83
  • YASSI KORDON 2.pdf
    YASSI KORDON 2.pdf
    510.2 KB · Görüntüleme: 2
  • TTR 1.pdf
    TTR 1.pdf
    168.9 KB · Görüntüleme: 2
Hocanızı doğrulamak nerden icabetti ? Eklediğim bilgilerden neler anladınız ?
ustam, video sitelerinde gırla gidiyor bu bilgi videoları. acaba video ile öğretmeni aynı mı diye soruyor sanırım. bir ara denk gelirsem paylaşırım o videoların linkini. aslında standartlara baktığımda doğrular ama hiç birini sonuna kadar izlemedim.

ustam, video sitelerinde gırla gidiyor bu bilgi videoları. acaba video ile öğretmeni aynı mı diye soruyor sanırım. bir ara denk gelirsem paylaşırım o videoların linkini. aslında standartlara baktığımda doğrular ama hiç birini sonuna kadar izlemedim.
Baba makbulü C tipidir . Piyasada çok bulunur ve çok kullanılır . Ota çöpe açmaz . Kullananı da takanı da üzmez . Diğer türler fantezidir . Allah yokluğunu göstermesin . Bir ustam sigortanın açanı iyi olmaz derdi . Kulaklarını çınlatayım .

Baba makbulü C tipidir . Piyasada çok bulunur ve çok kullanılır . Ota çöpe açmaz . Kullananı da takanı da üzmez . Diğer türler fantezidir . Allah yokluğunu göstermesin . Bir ustam sigortanın açanı iyi olmaz derdi . Kulaklarını çınlatayım .
ben fransız olduğum konularda yorum yapmamaya özen gösteririm. reels videolarında denk geldim. evimde bir sigorta değiştirmek gerekirse elektrikçi çağırırım. yani panomun içine dokunmam. internet çöplüğündeki her bilgiyi en az 2-3 kere değişik yerlerde teyit ederim. gördüğümü söyledim sadece doğrudur veya değildir diye yorum yapmadım. kaldığım ev sitede. iş yeri olarak tasarlandığı için bütün sigortalar c tipi.

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Geri