Sigorta kutum

Kalox

Üye
İyi günler. Evimde bazı elektrik problemleri yaşıyorum, ancak ölçüm yaptığımızda değerler normal çıkıyor. Sigorta kutuma baktığımda içinde garip bir şeyler olduğunu fark ettim; biraz karışık görünüyor. Özellikle nötr kablosunun faz hattına bağlandığını gördüm. Elektrik konusunda bilgim olmadığı için soruyorum: Sigorta kutumda bu kablo dizaynı normal mi, yoksa bir sorun mu var? Eğer normal değilse, bu durum elektrikte ne tür problemlere yol açabilir ve çözüm için ne yapmam gerekir?

Ekli dosyalar

• 9948de66-3b54-4aab-b760-b25a352f6288.webp
    9948de66-3b54-4aab-b760-b25a352f6288.webp
    113.6 KB · Görüntüleme: 45
Geçmiş olsun .

Bu fotodan tesbit edebildiğim kırmızı işaretli siğorta tam görevini görmüyor olabilir .
Diğer sigortalarla aynı seviyede değil görüyorum .
Sigortanin değişiminin yapılmasında yarar olabilir .

Yerine ariza tesbiti yapılması .

Kolay Gelsin Sağlıcakla .

9948de66-3b54-4aab-b760-b25a352f6288.webp

Forumda açılan son başlıklarda gözlemlediğim evlerde ekseriyetle C tip sigorta kullanımı olması, tedariği daha mı kolayda C tip kullanılıyor acaba? Tekrar B ve C tip sigorta tartışmasını alevlendirmeden.

Boğazımıza kadar bilgiye boğulabilecek bir durumdayız . Hatta tarihin hiçbir zaman aralığında olmadığı kadar . Sorun Türkiye asla bir sistem , disiplin ve kurallar ülkesi olmadı , olamadı . Belki de hiç olamayacak .
Ben hiç olmayacağını düşünen taraftayım. İskan almak için belediye kontrole geliyor müteahhit evin içine projede olmayan kısım yapmış kontrol sırasında oraya dolap yerleştiriliyor dolap tarafından gizlenen kısım görünmediği için kontrolden geçiyor. Aynı durumu bizim meslekte yapmakta çok kolay. B tipi tak kontrol bitti bu röle çok pahalı dön A tipine..

Forumda açılan son başlıklarda gözlemlediğim evlerde ekseriyetle C tip sigorta kullanımı olması, tedariği daha mı kolayda C tip kullanılıyor acaba? Tekrar B ve C tip sigorta tartışmasını alevlendirmeden.
Çok ta haksız bir söylem değil. Tedarikçilerimizin çogunda, özellikle düşük amperajda B bulunmuyor.
Israrla getirin dememize rağmen "abi inşaatların tamamına veriyoruz C'yi. Sorun olmuyor, fabrika çıkarmıyor." yanıtları var.

Forum istatistikleri

Konular
133,380
Kullanıcılar
459,228
Son üye
saidkaradogu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri