Öğretmen27
Profesyonel Üye
Sigortalar kapali oldugunda da aslinda 3 lu sigortanin 6 nolu cikisinda faz yok. Olu Elektrik diye tabir edilir. Fazin manyetik alanindan dolayi bu durum gerceklesir. Kisacasi 3 lu w otomat 2 - 6 arasi faz gecirgenligi olmuyor.
yani bir ucunu 11e diğer ucunuda sırayla 5-6-7 doğrumu?Sigortalari kapat seyyar lambanin bir ucunu notr bagla diger ucunu 6 nolu kontaga bagla lamba yanmazsa sorun 3 lu otomattadir. Emin olmak icin dene.
muhtemelen dediğiniz gibi zira bende sigortaları simensle değiştiğimde sorun devam edince öyle tahmin ettim, peki hocam son sorum bu 3 lü otomat dediğimiz yani 1 den 11 e kadar numaralandırdığım objeyi komplemi değişmem gerekiyor? eğer öyleyse birtane ürün önerirmisiniz markasını watını fln ve o taktığım simens 16b sigortlar iyimi ? diğer megalarıda aynı simenten takayımmı? çok sağolun.Evet en mantikli bu.
yaptım önce seyyarın bir ucunu 11 e sonra diğer ucunu arızalı olduğunu düşündüğüm 6 numaralı girişe değdirdim lamba yanmadı sonra 6 dan çekip 7 ye değdirdim Sigorta attı )Hele bir dedigimi yap bilgi ver sonrasi Allah Kerim.