Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Siemenste karar kıldım. Koçtaş'ta indirim var oradan alacağım . Soruya gelince KAR' da sorun yaşamadım hocam . Tesisat Trifaze . Sayaç ana sigortası 32A (Siemens) Kablo kesiti Sayaçtan eve ve ev içi 3x2.5Siemens kakr rolesinde sorun yaşamıyorsaniz diğerlerini B 10 - 16 A ile değiştirin.
Sanırım tesisat monofaze.
Sayaç panosu sayacinizdaki sayaciniz takılı ürünlerinin ( Sigorta vs ) kaliteli cekim fotosu ve sigorta kutunuzun fotosunu yayınlarsanız daha iyi olur.
Ana sigorta ? ve kablo kesiti bilinmiyor.
Ana siğorta olsa iyi olur. 40 - 32 A ne ise ?
Isterseniz nötr kesmeli sigortalar ( birazda pahalı ) kullanabilirsiniz.
veya sadece ana sigortaya.
Marka için arkadaşlar yazmış.
Kolay gelsin sağlıcakla.
Not .Dikkat
Iş güvenlik önlemleri almayı unutmayın
Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Siemenste karar kıldım. Koçtaş'ta indirim var oradan alacağım . Soruya gelince KAR' da sorun yaşamadım hocam . Tesisat Trifaze . Sayaç ana sigortası 32A (Siemens) Kablo kesiti Sayaçtan eve ve ev içi 3x2.5
Koçtaşta birçok malzeme pahalı bana göre. Tekzende 26 lira olan kablo kanalı Koçtaş'ta 70 lira civarında. İkisi de aynı marka/model. Kaliteli ürünlerde uçuk fiyat var, en düşük kalite malzemede gereksiz pahalı.
Daha yeni Sigorta ve kaçak akım rölesi aldım internetten. Schneider B16 sigorta tanesi 65TL, Schneider 40A kaçak akımı 470TL civarında bir fiyata aldım.
Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Siemenste karar kıldım. Koçtaş'ta indirim var oradan alacağım . Soruya gelince KAR' da sorun yaşamadım hocam . Tesisat Trifaze . Sayaç ana sigortası 32A (Siemens) Kablo kesiti Sayaçtan eve ve ev içi 3x2.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?