sigorta seçimi yardım

günaydın 716 w aspera kopresöre kaç amper Sigorta takmalıyım kondansatör yardımıyla kalkıyor ilk anda yüksek akım çekiyor ama 2 3 saniyede normale dönüyor yardımcı olursanır sevinirim.

peki sigortaya fazı girdik altan çıktık nötrü bantla ekmı yapsam yoksa klamens kullanmam iyi olurmu nötr toprak için

zevkine kalmış kendine yapıyorsan kabloları sıkıca bur ve sıkı ve bolca bantla
ama müşteriye falan yapıyorsan klemens kullan(yönetmelik,yürürlük,kanun,yasa...... klemens der ama bana göre bant her zaman daha sağlıklıdır.
(şimdi millet yazar muhakkak klemens kullan diye)

o zaman güzelce bur sıkıca bandı (gere gere) bantla
usta ben kontaktörde kullanacağım birden çok elektriksel cihazlarda bağlamam gerekli dijital termostat bağlayacağım o konuda bi sıkıntım yok kondenser fanlarının enerjisini kontaktör çıkışındanmı almalıyım çünkü istenilen soğutma yüküne geldiğinde motor durunca kondenser fanlarınında enerjisi kesilmesi gerkiyor nasıl bir yol gözlemeliyiöm tşk

valla senın konuyu (çalışma prensibini ) tam olarak anlamadım
lakın dediğin gibi fanı kontaktörün normalde açık kontaklarına bağlarsan motor durduğunda fanda durur
senin termostat kontaktörü,kontaktörde motoru ve fanı kumanda edecekse mantıklısı bu
ama motor dursa bıle fan belli bir sure deha çalıssın dersen(araç fanlarındaki gibi) ozaman senın tez tutmaz tabii

açık kontak çıkışı oluyo demi abi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…