confickerbelasi
Profesyonel Üye
takıp gör koruyor olmalı ki reklamını yapıyorlar...
takıp gör koruyor olmalı ki reklamını yapıyorlar...
O kadar çok işe yarıyor ki, inanmak güç siz de haklısınız Sunulan tüm çözümleri denedikten sonra Trimbox alıp deneyin lütfen. Size gücenmiyoruz, size güvenli gelememek te bizim sorunumuz ve herkese güvenli gelmek ne kadar olası bilmiyorum ama bunun için çalışırız.almak mesele değil 100 200 tl veririm hocam ama aldım kullandım cihazlarım yandıktan sonra yazık olur . böyle deneyimlemekte istemem . Bana garanti çözüm lazım hikayeden değil . trimbox güven vermiyor bana şişirme gibi geliyor
O kadar çok işe yarıyor ki, inanmak güç siz de haklısınız Sunulan tüm çözümleri denedikten sonra Trimbox alıp deneyin lütfen. Size gücenmiyoruz, size güvenli gelememek te bizim sorunumuz ve herkese güvenli gelmek ne kadar olası bilmiyorum ama bunun için çalışırız.
Buradan satılacak birkaç ürün bizi tatmin etmez takdir edersiniz, ama bir ailenin bile evinde aşırı gerilim kaynaklı yangın çıkmasını engellemek, bir makineyi bile korumak onları yeterince tatmin eder diye düşünüyorum.
Son 10 yılda Elektrik kaynaklı yangınların %78 oranında artması, ülkemizin aşırı gerilim kaynaklı kart yanmalarına ödediği 2 Milyar usd ve en son Aladağ faciasında 11 yavrumuzun yanarak can vermesi birileri için çok basit konular olabilir.
Biz misyonumuz gereği yaptığımız korumayı anlatmaya devam edeceğiz. Birileri misyonları gereği sadece ticari rantlarını kaybetmemek adına engellemeye çalışacak, ama sonunda iyi olan kazanacak. Ülkemizde yabancı gsm operatörlerine, sürekli yıldırım aldıkları halde güven verdik, sürekli sipariş alarak koruma yapmalarını sağladık, sağlıyoruz.
En acısı da şu; Türkiye'de aynı dili konuştuğumuz insanlara kendimizi ispat etmeye çalışacağımızı sanmanız. 11. yılımızda, ülkemizin bu zor günlerinde inadına yatırım, inadına üretim, inadına yerli-milli ürün diyoruz.
Yerli-milli derken de buyrun en güvendiğiniz milyarlarca usd cirolu markalarla test edelim diyoruz.
Saygılarımızla
Çok hakılısınız, yerli- milli kelimelerinin dibi oldukça boşaltıldı. Ama resmi belgede %95 yerlilik yazıyor, eğer siz de resmi belge ile aksini kanıtlarsanız herkes rahatlar. %5 ilk kısım yerli mi diye sormak pek insaflı bir yaklaşım olasa gerek!Varistörü siz mi üretiyorsunuz?Ya da başka bir devre elemanı mı üretiyosunuz?
Şu yerli milli lafından gına geldi artık.Ülkede bir direnç bile üretilemezken çinde ürettirip burada montaj yapan yerli milli diyor.
Çok hakılısınız, yerli- milli kelimelerinin dibi oldukça boşaltıldı. Ama resmi belgede %95 yerlilik yazıyor, eğer siz de resmi belge ile aksini kanıtlarsanız herkes rahatlar. %5 ilk kısım yerli mi diye sormak pek insaflı bir yaklaşım olasa gerek!
Bu arada yerli-milli değil olarak kabul edin, teste buyrun. Test konsunu arka taraflara atmak ve konuyu değiştirme çabalarına izin veremeyiz. Çünkü bu saçma tartışmanın bitmesi gerekiyor ve testten başka çaresi yok.
Maalesef bunu size anlatma gibi bir görevimiz yok, bunu gerekli mercilere belge ve bilgileriyle sunduk ve belgesini aldık.Tamam o zaman nesi %95 yerli anlatın bizde öğrenelim?