Site Paratoner Kabul Etmiyor, Evimi Nasıl Korurum?

Evet daha öncede davetiniz olmuştu.Üretiminizin D tipi ( bu,benim görüşüm ) olduğu dışındaki iddialara pek itibar etmediğim için tepkiliyim.Ben,çok arzu etmeme rağmen,evimdeki müteahhit panosunda yer olmadı-
ğı için nizami Parafudr ! koyamadım.Ancak,bazı cihazlarımın önünde fiş tipi Legrand ve Schneider kullanıyo-
rum.Panomda yer olsaydı,Fönix veya Leutron kullanmayı düşünürdüm.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Peki zan yerine öğrenmeyi neden tercih etmediniz Üstad. Burada binlerce mesajınız yayınlanıyor ve siz zan ile bu mesajları yayınlarsanız insanları yanlış yönlendirme ihtimalinizi nereye koyacağız.
Parafudr sadece siz kullanmıyor değilsiniz, kimse evinde parafudr kullanmıyor. Ana panoda, bina girişinde belki. Panoda yer olmayan binlerce evde Trimbox montajının nasıl yapıldığını istediğiniz zaman zevkle gösterebiliriz.
 
İnanmadığım hiçbirşeyi yazmam." absorbe ediyor " tabiriniz hala devam ediyormu ? Öküz projeciler çiz-
miyor,öküz müteahhitler çizileni yapmıyorsa,koymak isteyen nereye koyacak.O nedenle,ben,hiç olmazsa fiş
tipi kullanıyorum.Gecekondu ! montajı,zevkle ilgilidir.Ben,o tip uyduruk çözümlerden yana değilim.Çok önce-
lerden , Vodafon ile haberlerde hatırlıyorum nedense !
 
Son düzenleme:
Üstad absorbe ile sönümleme kelimeleri arasında bir fark varsa bilmiyorum. Ama yönetmeliğe göre sönümleme kelimesini tercih ediyoruz. Fiş tipi ile ilgili ses kaydını duymak istemediğinizi de biliyorum, ama inadınızdan vazgeçerseniz uyduruk olmayan çözümü sizin evinizide zevkle uygularız.
Saygılarımla,
 


Ya bu trimbox gercekten yildirima karsi koruma sagliyormu ciddi manada inanmak zor geliyor . Gercekse alip kullanmak istiyorum aslinda ama guvenemiyorum pek te isin gercegi . Yada daha sonra yilidirim vs de cihazlarim tekrar yanar diye korkuyorum . . Bende istemiyorum aslinda dunya para harcamayi parafudr sistemine dogrusu . Boyle birsey gercekse .
 

yildirim dustugunde dahi sadece modemim yandi ve tv nin anakarti ve uydu alicimin anakarti yandi . Bu yanma dan kasit oyle duman vs almadi hatta uydu alicisini actim birsey yok gibi girunuyordu ama calismiyordu cop oldu .
Diyorsunuz sorun bu yanan cihazlarınızı trimbox koruyormu ?
 
aynen bunu öğrenmek istiyorum hocam .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…