Bazı ustalarımızın ısrarla foruma katı kurallar getirme niyetinde olduğunu görebiliyorum. Sözüm meclis dışarı kimse alınmasın. Elbette uslubunu yerinde kullanmayan ve meslekte yeni olup da temel şeyleri bilmeyen arkadaşlar olabilir. Bu forumda her türlü soru gelebilir. (Basit veya zor) Hesabına gelmiyorsa okuma ve de cevaplama ayrıca bunun için de şikayet unsuru içeren konu açma!
Bu sorular forumun kalitesini düşürmez. Serkan abimizin dediği gibi gereksiz mesajları raporlama yöntemini kullanarak şikayet edebilirsiniz. Bu forumda kuralların katı olmaması çok büyük bir nimettir. Herkes derdini kolayca dile getirebiliyor.
Buyrun
https://www.technopat.net/
Bu forumda insanlar ceza yemekten bir hal olmuş.
1. Büyük harf kuralına uymadın 1 gün cezalısın.
2.Yazım kurallarına uymadın 1 gün cezalısın.
3. Başlık ile konu uyumsuz cezalısın.
4. Başka konu içerinde başka şeylerden bahsettin cezalısın.
......
......
Eğer bu şekilde kurallar olsa size bütün samimiyetimle söylüyorum burada Onursal üyeler ve diğer kıdemli üyeler bu küçük sebeplerden ceza yer bir daha foruma gelmezler. Kim kaybetti!
Forum katı kurallar sayesinde ayakta durmaz. Anlayışlı büyükler ve nezaketle soru soran ustalar sayesinde ayakta durur.
Şunu söylemek isterim. Yıllardan beri elektrikle uğraşırım. Ama bu sitede üye olduktan sonra öğrendiklerim yıllardan beri öğrendiklerimi kata kat katladı. Az çok elektronikte de bir şeyler yapabiliyorum. Ben öğretmen olduğum için bilgisini benden esirgemeyen ustalarıma çok teşekkür ediyorum. Bunların isimlerini zikretmek istemiyorum onlar da ben de çok iyi biliyorum. Hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.