Evet bu kadarda olmaz arkadaş bir kişi 2000 üzeri maaş alacaksa hiç tatilsiz, günde 20 saat çalışarak (4 saatte benden olsun gitsin uyusun falan sonra 2 günde ölür falan işim bölünür),18 saat çalışanlar içinde yatarak para kazanıyor beleşçiler dyen,ağzıyla kuş tutup sağ eliyle yazılım yapıp sol eliyle yazdığı plcnın panosunun montajını yapabilen,lan senin maaşına zam yapmıyorum hayat pahalı diyorlar ama banane lan ben mi zam yaptım yağa süte benzine diyen patrona haklısın abi diyen, tabi everest derecesinde ingilizce en az ağrı dağı derecesinde cart.net, süperkulade Curt# bilen, ne iş olsa yaparım patron sen sorun yapma diyen,,,,,,,,,,,, diyen adamlar lazım değil mi?
Şuan bu cümleleri okuyup ooo süper olur bee diyip avucunu ovuşturan patronlar bile olabilir!
Emekçiler birbirinin açığını kollamaya başlamış sam amca kafalılar da yormasınlar kendini bari bu kadar zamlarla çalışma koşullarıyla,,,,, bu kadar işçiyi emekçiyi nasıl kontrol altında tutacağız diye!
Benim derdim bir meslek grubu kollamak değil bütün meslek gruplarının emeklerini hiçe saymamak!!!