Sizce bu işin bedeli ne olmalıdır?

bu işin işçilik bedelını ben olsam piyasadakı arz talebe gore belırlerım bir örnek vereyım GSM modul olarak siemens MC56 piyasa değerı 100 USD aynı işi goren SİMKOM SİM900 50 USD bu birinci işçilik değerı örneği ikincisi :)benimde içinde olduğum iş aselsan su deposu kumandası yapıyor 4500 avro ben aynı işi gorecek cihazı 800 usd ye yapıyorum piyasada başkasının yapamadığı işi yapıyorsan teknık çalışma farkını koymalısın senın yaptığın işi başkalarıda yapıyorsa fiyatını ona gore belırlıyeceksın
 
Ustam eline saglık güzel iş çıkarmışsın,
İster ev ister iş yeri usta adam her yerde ustadır..
 
bu arada resimde kırmızı kutu içindeki PLC gibi görünen mikroişlemcili giriş/çıkış kartlarınıda ben yapıyorum, kendi tasarımım :)
 
Gerçekçi olmak lazım. Tekstil Makinesi için yapıyorsanız büyük paralar beklemek zor. Ama 3-4 günde panoyu yaptığınızı ve 2 günde de makine montajı yaptığınızı düşünürsek buradan devreye alma hariç 700 -800 TL alabilirsiniz. Yani bunun üstünü de alabilrsiniz ama o zaman şanslısınız diyebiliriz. Bu fiyatın altında da yapıyor olabilirsin. O zamanda üzülme bence ne de olsa 1 haftada, bir asgari ücretlinin maaşından fazlasını kazanıyorsun demektir. Yani ayda 4 asgari ücret kazanacak kapasite demektir ki bu da fena sayılmaz.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,824
Mesajlar
920,777
Kullanıcılar
450,912
Son üye
mustafatlanm

Yeni konular

Geri
Üst