sizce bu tespit nasıl?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan paskomya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu mühendis kelimesi üzerinden yapılan genellemelerden ve saçmalıklardan artık bana gına geldi. Lütfen herkes kendisine başka eğlence bulsun. Biz kimsenin olan-olmayan mesleki sıfatını dilimize dolayıp geyik ve kahvehane muhabbeti tarzı muhabbetler-içi boş tespitler yapmıyoruz mühendis olarak. Herkesde işine gücüne baksın.

Son düzenleme:
eğlenecek, gülünecek bir konu göremiyorum, gerçekler acıdır. gerçekten işini yapanlara bir yorum yok ki.
aslında tartışma çok derin. bakınız ödev sorularına yüzde kaçı mühendis olmayı hak ediyor? ve bu soktuğumun sorunun cevabı ne diye soran adam mühendis çıksa? sen bu adama iş yaptırır mısın? yada yaptığı işe ne kadar kefil olur desteklersin? ben mühendislerle beraber çalıştım. saygımı kazanan da oldu, yerin dibine soktuğum da oldu. gerçekten mühendis olanlara laf söylenmiyor.
adam işletmede elektrik mühendisi olarak çalışıyor, kondanstöre pil diyor. git kendini bu adama emanet et.
kötü örnek, örnek değildir. hukukun vazgeçilmez kuralıdır. ama varlar.

eğlenecek, gülünecek bir konu göremiyorum, gerçekler acıdır. gerçekten işini yapanlara bir yorum yok ki.
aslında tartışma çok derin. bakınız ödev sorularına yüzde kaçı mühendis olmayı hak ediyor? ve bu soktuğumun sorunun cevabı ne diye soran adam mühendis çıksa? sen bu adama iş yaptırır mısın? yada yaptığı işe ne kadar kefil olur desteklersin? ben mühendislerle beraber çalıştım. saygımı kazanan da oldu, yerin dibine soktuğum da oldu. gerçekten mühendis olanlara laf söylenmiyor.
adam işletmede elektrik mühendisi olarak çalışıyor, kondanstöre pil diyor. git kendini bu adama emanet et.
kötü örnek, örnek değildir. hukukun vazgeçilmez kuralıdır. ama varlar.
Söylediklerimi tekrarlıyorum. Artık lütfen başka meslek gruplarını muhabbet mevzusu yapın. Ben çok sıkıldım bu içi dolu görünür boş tespitlerden.

• Beğen
Tepkiler: huh
kimin, kime, neyi, hangi şartlarda, nasıl söylediği de önemli.
örneğin kondasatorun pil gibi davrandığı başka bi deyişle pil olarak kullanıldığı durumlarda vardır.

alaylı elektrikçi vardır fakat alaylı teknisyen, tekniker, mühendis yoktur.

Toptancı yargılar her zaman yanlıştır.
Net bir kişi yada kurum belirtilmeden, birine ait bir sıfat üzerinden yapılan genellemeler o birisine değil, o sıfata sahip tüm zümreye mal olur. İşin iç yüzünü bilmeyenler tarafından, işini doğru yapan kişilerde bu genellemeden nasibini alır. Kul hakkıdır.

Forum istatistikleri

Konular
133,388
Kullanıcılar
459,260
Son üye
cumhur003

Yeni konular

Geri