Sizce En İyi Pense Hangisi?

Ya arkadaş bilende yazmış bilmeyende, herkesin fikri yok ama cevabı hazır.. yerli malı yurdun malıymış sanki konu o adam en iyisi hangisi diye sormuş konuyu diramatize etmişsiniz. Ne alaka izeltaş kaliteli tamamda Türkiye'de kaliteli. Sanki kazandığını sizin cebinize koyuyor firmanın ortağı gibi ne bu.

Yıllardır sektörün içindeyim.. saf pense üzerine üretim yapanlar var alman knipex, nws, wedimuller, witte gibi yada amerikan malı klein gibi.. onun yanı sıra snap-on, gedore, orbis, bahco, hazet, milwaukee klasik seri (vde serisini nws üretiyor) onun dışında ulaşması çok zor olan vampliers, fujia gibi üreticilerde var. Bunların yanında izeltaş'ın esamesi okunmaz..
Hocam farkında mısınız bilmiyorum ama saçmalamışsınız.

Kimse firma ortağı olmadığı için rahatça bildiğini söylüyor. Burada anlamanız gereken herkesin bildiği kadarı ile tavsiyede bulunması.Kimde de bir konuyu A'dan Z'ye bilip yorum yapmak zorunda değil.Yeter ki üslubu korusun.

Böyle daha ilk dakikadan tanımadığınız insanları fırçalamaya kalkarsanız bir süre sonra hoşunuza gitmeyen cevaplar alacaksınız.

Meşhur sözdür: İstediğini söyleyen istemediğini işitir.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,107
Mesajlar
923,318
Kullanıcılar
451,426
Son üye
abdullahse

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst