Sizce en iyi antivirüs?

Katılım
21 Kas 2011
Mesajlar
45
Puanları
1
Sizce en iyi antivirüs?
Gerekçesiyle yazarsanız sevinirim
Avast
Avira
Avg
Kaspersky
Nod32
Eset
Norton
Mcafee
Comodo
Diğer
 
Ben Avira diyorum.Sistemi kasmıyor,hızlı(bence iyi).Eskiden Avg kullanıyordum.Şimdi Avira'ya geçtim.
 
ben antivirüs kullanmıyorum çünkü hiçbir yeterli değildir önemli olan kullanıcıdır. kullanıcı ne kadar iyiyse (yani nereye gidileceğini biliyorsa) virüs filan bulaşmaz.
 
En iyi ve en etkilisi(Varsa da bulup kolayca temizleyeni) hiç tereddütsüz kaspersky'dır.Tercih edilme sebebi de,şimdiye kadarki kullanımlarda çok etkili ve güçlü oluşudur.Anti-virüslere karşı en aciz kalınan durumlarda,şimdiye kadar hep en iyisi, kurtarıcı(Bir süper program) olmuştur.Tanımam da,pc programlarındaki tavsiye ve önerilerle olmuştur.Ancak benim kullandığım anti-virüs yazılımı ise, eset smart security(Lisanslı nod 32)'dir,kaspersky'ın hemen ardından gelebildiği iddiasındayım.Çünkü benim var olan sistemimi çok mükemmel koruyabiliyor,tehlikede(Virüsü hissederse) irtibatı kesiyor,tıpkı bir emniyet valfine,otomatik sigortaya,KAR'a(Kaçak akım rölesi) benzer özellik göstererek.
 
kaspersky yi hiç kullanmadım çok kastığını söylüyorlar şo anda avast kullanıyorum ve mennunum ama bence en iyi koruma kullanıcının kendisidir ayrıca avastın internet sitesi değerlendirme eklentiside var kullanılan oylara göre sitenin güvenirliğini gösteriyor.
bu arada kontrolkalemi ile ilgili değerlendirme yokmuş
 
Firmadaki bilgisayarlarımızda McAfee yüklü ve ben çok memnunum. Sanırım bu konu forumda daha önce konuşulmuştu ve ben yine yazmıştım. Kaspersky yazılımının bulamadığı virüsü McAfee bulmuştu.
 
Ben Microsoft Essential kullanıyorum...gayette memnunum...hem lisanla felan uğraşmıyorum hemde bedava full program daha ne olsun...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…