Sizce en iyi antivirüs?

Bence internet security kullanmak daha güvenli. içinde hem antivirüs hem de internet giriş çıkış portlarını denetleyen yazılım var. norton internet security kullanıyorum, çok defa saldırı yakaladı ve adamın ip sinini verdi. Nortonun 2009 sürümü dahil çok kasıyordu. Fakat iki yıldır, ne yaptılarsa tek çekirdekli bilgisayarımda bile sistemi kasmadan kullanıyorum.
 
bence hepsinin artısı ve eksisi var ama yinede Mcafee benim için en azından virus olsun ne olursa mesela direk ben diyor senin için sildim senin bir şey yapmana gerek yok diyor diyerleri ise soruyor güvenli mi gibilerinden veya izin ver seçeneyi sunuyor böyle olunca izin veriyorsun veya bunungibi durumlar ortaya çıkıyor yinede dediyim gibi tercih meselesi
 
bence kaspersky guzel ama pc nızı cok kasar dedıklerı gıbı lakın sımdıkı yenı alınan pc lerde maccafe yukluyorlar bence oda harıka ama kasmama sorunu yasamak ıstemeyenlere avıra
 
ESET bence cok iyi. Microsoft Essential windowsun orjinali orta sayılır.
kaspersky iyi ama tarama ve update sırasındaki kasılma sorunu cok aynı zamanda lisanslı olanda combofixle tarattınca pc yi trojenle karşılaştım.
 
Kaspersky veya McAfee tavsiye ederim. McAfee Total Protection 'u hatırladığım kadarıyla 6 yıldır kullanıyorum, sorun çıkarmıyor. Gayet hızlı ve firewall'u çok iyi. Kaspersky ise bence en iyisi, mcafee den önce kullanıyordum, firewall u mcafee dende iyi ama son versiyonlarının firewall arayüzü hoşuma gitmiyor. ondan dolayı Mcafeeyle devam ediyorum. Norton bilgisayarda 2 vites birden düşürüyor, onun için tavsiye etmem. F-secure 90 lı yıllarda Fprot olarak kullanırdım,onun şimdiki versiyonlarını pek bilmiyorum. Diğer programlar ise tam bir muamma, sırf iş olsun diye yazmışlar diye düşünüyorum.
 
eset smart security bence taramalarda hiç kasmıyo biçok şeyide bulduğunu düşünüyorum ama arkadaşların dediği gibi hangi biri tam koruma sağlıyo orası tartışılır..
 
kaspersky avg
 
birçok yabancı forumda eset yazıyor, bence kaspersky
 

Forum istatistikleri

Konular
128,830
Mesajlar
920,833
Kullanıcılar
450,922
Son üye
yusuf4141.

Yeni konular

Geri
Üst