Sizce en iyi antivirüs?

Güvenlik işi insanın kendinde bitiyor. Sakat sitelere girmediğiniz sürece korkacak fazla bir şey yok. Ancak Windows kullanıcısı iseniz bir PHP kodu bir sitenin ufak bir yerine yerleşip oradan bilgisayarınızda bir .exe çalıştırabilir, bu gibi durumlar için antivirüs programı şart.
Tavsiyem ise ücretsiz ise Avira Antivir, ücretlisi de olabilir. Ama muazzam ve mükemmel koruma istiyorsanız Kaspersky daha iyi tercihtir. Sebebi, ücretsiz Avira Antivir', yıllardır kullanmam ve bana hiç sorun yaşatmamış olması. Lisanslı Nod32'nin bulamayıp bilgisayara format atmamıza sebep olan, neredeyse bizim virüs olduğunu bildiğimiz dosyayı da formattan sonra yüklediğimiz ücretsiz Antivir'in bulup silmesi.

Ha şu var, ben ana işletim sistemim olarak Ubuntu Linux kullanıyorum ve hiçbir antivirüs programına ihtiyacım olmadı şu ana kadar... :)
 
kesinlikle MCAFEE yi öneririm ben yüklediğimden beri virüsün formatın ne demek olduğunu unuttum. Hemde BEDAVADAN ORJİNAL kullanıyorum. sitesine kaydolana 6 ay bedava lisans veriyor. bitince bida bida alıyorum kesinlikle tavsiye ederim. bazıları bilgisayarı kastğını söyliyebilir ama kasmayı sadece tarama yaparken yapıyor. internette gezerken usb takarken bütün virüsleri engelliyor tabi güncellemesini unutmayın!
 
kaspersky. çünkü hem pcyi kasmıyor, hem de taraması gerçekten çok iyi ;)
 
kaç senedir microsoft security essentials kullanıyorum hiç virüs bulaşmış değil kendi bulup temizliyor :)
 
bence bu işe yatırım yapan ve parayla satılanlar
 
McAffee kullanıyorum 2 senedir herhangi bir problemle karşılaşmadım. 3 kullanıcılı olanını aldık daha ekonomik oluyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,829
Mesajlar
920,831
Kullanıcılar
450,922
Son üye
yusuf4141.

Yeni konular

Geri
Üst