Sizce en iyi kesici hangisi?

Sizce en iyi kesici hangisidir.

  • Sf_6 gazlı

    Oy: 75 52.4%
  • Vakumlu

    Oy: 66 46.2%
  • Havalı

    Oy: 3 2.1%
  • Yağlı

    Oy: 3 2.1%

  • Kullanılan toplam oy
    143
  • Anket kapatılmış .
bence elımsan marka kesıcılerde sorun yasamazsınız,,,yınede kalıte dıyorsanız merlın gerın
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
degerlere bakarsak sf6g daha ıyı gorunuyo kullanıcı ıcın vakumlu daha cazıp gelıya
 
vakumlu kesicilerdir bakımcı için tehlikesi az , Bakım gerektirmez ve kullanışlıdır tek dezavantajı fiyatı
 
34,5 kV'da -proses gereği-günde yaklaşık 200 açma kapama yapan kesicimiz vakumlu. SF6 kesinlikle aynı işi görmez. Fakat sanırım marka eski kaliteyi tutturamıyor, yeni aldığımız vakumlu kesiciler daha vaadettiği açma-kapama sayısını tutturamadan mekanizmada elektrik-mekanik arızalar çıkarıyor. Bir de -sanırım bu da markanın özelliği- kurucu mekanizma çok fazla incik-boncuk dolu. Arıza tespiti sıkıntı yaratıyor.
YG'de ve sık kullanmayacaksanız OG'de de SF6 öneririm.
 
Fiyatları konusunda bilgi verecek olan var mı? Fiyat Oranı da olabilir. Aynı özellikte sf6 kesici 10tl ise vakumlu 20tl gibi.
 
Herkesin yorumları mükemmel tabiki ama aranızda hiç 420 kv luk kesiciye bakım yapanınız oldumu bilmiyorum ben bütün yaz malesef batmandan kebana ordan tekirdağ izmire kadar bircok merkezde bakım yaptım . Evet vakumlu kesiciler mükemmeldir buna herhangi bir yorum eklemeyemem ama ne kadar alanda kullanılabilir önemli olan bu . Su an maksimum 66 kv e peki daha yukarısı üretilmiyormu malesef üretilmiyor o yüzden kesici genel bir kavramdır o.g kesici dersek evet dogru olabilir ama her zaman sf6 kesici daha iyidir genel anlamda ....konuya cok yönlü bakmakta yarar vardır ....
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…