Sizce en iyi kesici hangisi?

Sizce en iyi kesici hangisidir.

  • Sf_6 gazlı

    Oy: 75 52.4%
  • Vakumlu

    Oy: 66 46.2%
  • Havalı

    Oy: 3 2.1%
  • Yağlı

    Oy: 3 2.1%

  • Kullanılan toplam oy
    143
  • Anket kapatılmış .
benim gördüğüm patlamada bi alev topu olusmamıstı. tüplerden bi kacak oldugunu düşünmüstük..
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
arkadaşlar ve abiler bana kesicilerin kullanım yerleri hakkında bilgi verebilr misinz?staj defteri için bu bilgiye ihtiyacım var şimdiden teşekkürler...
 
Kesiciler;
Hücre girişlerinde barayı beslemek için,baradaki enerjiyi hatlara dagıtmak için,paralel'e girmek veya bara bölücü olarak kullanılan kublaj kesici ve transfer kesici olarak kullanım alanlarına ayrılır.
Başarılar...
 
Arkadaşlar sizlerin görüşleri nedir bu konuda,yorumlarınızı kısada olsa belirtirseniz sevinirim.
Saygılarımla;

Bu anketi yeni farkettim ama mesajımı kabul ederseniz yazayım dedim. En iyi kesici patlamayan ve her zaman çalışan kesici iyidir. Gazlı yada mekanik olması hiç önemli değil bence. Şöyleki Rusyada birçok mekanik yağlı ve gazlı kesicilerle çalışmak imkanım oldu. Mekanik olarak güçlü olanlar çoğunlukla çok iyi çalışıyordu. Bunun yanında geçtiğimiz sene İspanyada merlin gerin in 6 kv luk küçük bir kesici ile çalıştım ALLAH düşmanıma vermesin. 3 kez servis vermek zorunda kaldım, zamanında açtırma yapamadığından cihazlarımın tamamı zarar gördü.
 
ben hiç vakumlu kesici kullanmadım ama elektrik sistemlerinde öncelik ucuz olanı tercih etmek olduğundan çoğunlukla sf6 gazlı kesiciyi çoğunlukla görüyorum
 
şimdilik en iyisi sf6 gazlı kesiciler bence ankette onu gösteriyor
 
bencede vakumlu kesici normal şartlarda patlama riski sıfır vakumlu olduğu için diğer kesiciler gibi patlamaz.ve uzun ömürlü.süper bi teknoloji.
 
Arkadaşım vakumlu kesici patlamasımı???!!!!!!!!! Vakum ünite patlıyor!!!!!!!!!!!!! ve sizde rahataça değiştiriyorsunuz!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaşım Sizden ricam vakumlu kesiciler patlaması ile makale okumanız. Dış kaynaklı ve iç kaynaklı. Rica ederim. Bende bakımcıydım 10 senedir test teknisyeniyim (Özel Firma)
 
arkadaşlar sf_6 gazlı bence daha iyidir yalnız vakumluya göre daha tehlikelidir .içindeki gaz havadan 5 kat daha ağırdım ciğerlerle temas ettiğinde atılması imkansızdır birde kansorejen maddedir.saygılar
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,912
Mesajlar
921,629
Kullanıcılar
451,068
Son üye
FİLAMAN76

Yeni konular

Geri
Üst