Sizce hangisi ?

valla arkadaşlar çok araştırdım en sonunda sipariş verdim bimektesn beyaz renkli starcomu sipariş ettim hayırlısı inşallah memnun kalırım. bu arada pirhana mp3 çaları bende çok almak istedim amaonuda kimse tavsiye temiyor + birde stok sıkıntısı var hiçbiryerde bulamadım neyse sağlık olsun ... :)

valla arkadaşlar çok araştırdım en sonunda sipariş verdim bimektesn beyaz renkli starcomu sipariş ettim hayırlısı inşallah memnun kalırım. bu arada pirhana mp3 çaları bende çok almak istedim amaonuda kimse tavsiye temiyor + birde stok sıkıntısı var hiçbiryerde bulamadım neyse sağlık olsun ... :)

Oğlumda var bir tane, cihaz bozmada bir numara olmasına rağmen pirhanayı 2 senedir bozamadı ! çok sayıda kulaklık telef etti ama cihaz hala ilk günkü gibi birkaç çizik hariç :) denemediğim ürünü tavsiye etmem. Neyse siz tercihinizi yapmışsınız hayırlı olsun ne diyeyim.

Oğlumda var bir tane, cihaz bozmada bir numara olmasına rağmen pirhanayı 2 senedir bozmayı beceremedi çok sayıda kulaklık telef etti ama cihaz hala ilk günkü gibi birkaç çizik hariç :) denemediğim ürünü tavsiye ermem. Neyse siz tercihinizi yapmışsınız hayırlı olsun ne diyeyim.

eyvallah saolun neyse bir dahakine pirhana alırız .. :)

Hayırlı olsun şimdiden.Ürün gelince bilgi verirseniz sevinirim merak ediyorum bende ses kalitesini =)

tekrar merhaba arkadaşlar sonunda mp3 çalarım bu gün elime ulaştı ... :)
genel olarak ilk tecrübelerimi paylaşmak istiyorum her ne kadar üzerinde made in PRC yazsada iş görür bir ürün tuşları biraz sert yumuşak değil bazen 2 defa basmak gerekiyor , efendime söylim , içinden çıkan kulaklık gayet güzel basları güzel vuruyor ses gayet net insanın kulağını tırmalamıyor. radyosu var işte radyoyu pek çözemedm oto arama felan var ama kurcalamak lazım. ayrıca usb bağlantısı biraz sıkıntılımı yoksa bana mı öyle geldi anlamadım ? usb girşini pc ye bağladığım zaman hemen görmüyor yada benim pcde sorun var neyse sonunda içine bir kaç tane şarkı attım. ama kullanma klavuzuna bakınca windos 2000 ve xp lerde tak çalıştır diyor win 7 de veya win 8 de nasıl çalıştığı yazmamaış ayrıca dirvar felan gibi bişeyden bahsetmiş herhalde bu yüzde bilgisayar tanımaktan zorlaıyor diyorum ? birde usb girşi flash bellek gibi ileri geri gidiyor sabit durmuyor birazda ondan dolayı porta tam bağlanmıyor herhalde ama ynede iş görürü 60 tl lik mp3 çalar bu kadar olur diyoruz ve mp3 çalarımı kullanmaya devam ediyoruz .... :)

Tekrar hayırlı olsun.İyi kötü sizin işinizi görür sonuçta.Olaya hep iyi yönden bakalım =)

Forum istatistikleri

Konular
129,836
Kullanıcılar
452,666
Son üye
balkır1111

Yeni konular

Geri