devil190795
Katılımcı Üye
bir sorum daha olacak y eksenini kremiyer dişli olarak yapacagım 2 adet motor kullanacagım motorları bagladıgımda biri ileri donerken dieri geri hareket etmek isteyecektir bunu nasıl yapa bilirim
bir sorum daha olacak y eksenini kremiyer dişli olarak yapacagım 2 adet motor kullanacagım motorları bagladıgımda biri ileri donerken dieri geri hareket etmek isteyecektir bunu nasıl yapa bilirim
bir şey diyemedim abi haklısınFaruk'cuğum adam "slave axis"i nasıl çevirsin? "köle eksen" mi desin
Yusuf abi şunu demek istedi.Hocam anlamadım tam olarak nedemek isdediginizi kartin y eksen çıkışına 2 adet sürücü Bağlıcam biri saat yönünde deri ise tersi yönde hareket edecek nasil olacak
2 motor da aynı eksen çıkışına bağlı diye ibare olmadığı için reverse seçeneğini söyledim. Bir eksenden iki çıkış almak kartı yakabilir uyarayım.tesekkurler kendi sorumu kendim cozdum ikinci motorun a+ a- si ile b+ b- yer degiştirdim motor terse dondü
eksen donus yonlerini ayarlıyorum onda sıkıntı yok aynı eksene baglı 2 sürücü 2 motor var bunun biri cw dönerken dierini ccw yapmak istiyorum