SMM Belgesi Hakkında

Yerinde duramayan ne demek :) Arkadaş ben başka bir boyuttamı yaşıyorum, başka bir frekanstamıyım , bu insanlar ne içiyor bu kadar dünyadan kopuklar?
 
Biz dünyadayız da onların yaşadığı yer neresi acaba ya da oxford dan mezunlardır belkide tabi devlete girer mi oxford mezunu
 
Dostum biz yerimizde çok duran ve yoğun tempoyu kaldıramayan garipleriz sanırım. Adamın kafasında devlette çalışanı nasıl görüyorsa. Milletin kendine aklı yetmiyor, başkasına bolca veriyor. Benim merak ettiğim maşallah herkes çok azimli yerinde duramayan tiplerde, bu 800 liraya 1000 liraya çalışan tipler kim? Ciddi merak ediyorum.
 
O azimli arkadaşlar şimdi o ücreti alıyor ama 5 yıl sonra hepsi büyük firmaların genel müdürleri olacaklarmış
Zaten Rahmi Koç da her eem'i müdür yapayım diye bekliyor açmış kucağını bizim köleleri bekliyor
 
Bu akşam yiyeceği yemeği bile kestiremeyenler insanlar nasılda ilersi için yorum yapıyorlar şaşıyorum. Özeli fırsat görenlere mezun sayısına bak diyorum, mühendis ihtiyaçına bak diyorum, bi sürü ilersi için mantıklı sorular soruyorum, bir Allahın kuluda mantıklı cevap veremiyor kardeşim. Amerikan filmleri yüzünden mi, yoksa bu son moda aşırı zengini bol diziler yüzünden mi, bir çoğu hayallerde yaşıyor.
 
Ne yazık ki başka hayatlara ve ulaşamayacakları hayalleri kuruyorlar
 
Bu ülkede öğrenilmiş çaresizlik son noktada insanların değil başarılarına hayallerine bile engel olunmaya çalışılıyor.Bir fransızın bir almanın ticaretle ilgili onlarca atasözü varken bizim bir tane bile ata sözümüz yok bizdeki ticaret mantığını söyliyeyim oğlum okulu bitir devlete sırtını yasla yada adamın milyonları olur yine gider kendine yüzüncü evi alır bu arada bizdede atasözü var aklıma geldi 'Akrabanla ye iç alış veriş yapma'
 
Sizde sırtına yaslanmayın devletin yahu, tutmayın küçük enişteyi :)

Bu arada geçmiş olsun selçukeem arkadaşım, böyle son belliydi. Kendine iyi bak.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,340
Mesajlar
925,515
Kullanıcılar
451,811
Son üye
benanç.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.
Geri
Üst