sayın gyanbay adres olarak belirttiğiniz yer gözükmüyor.****** diye saklanmış bir daha yazma ihtimaliniz var mı?smps trafo tasarımı konusunda ayrıntılı bir döküman hazırlıyorum . İlgilenen arkadaşlar *********** adresine yada *************** adresine trafo tiplerini bildirirlerse sevinirim.
abi burda mısınızı halasmps trafo tasarımı konusunda ayrıntılı bir döküman hazırlıyorum . İlgilenen arkadaşlar *********** adresine yada *************** adresine trafo tiplerini bildirirlerse sevinirim.
Bağlantı açılmıyorsn.üye TURKEND adresinde makaleler bölümüne SMPS trafo tasarımı ile ilgili 5 adet pdf döküman ekledim . Bu adresten faydalanbilirsiniz . Talep gelmesi durumunda flyback dışındaki tipler için de tasarım bilgileri ekleyeceğim . FORUMDAKİ ARKADAŞLARDAN BİR RİCAM VAR .Zamanım çok kısıtlı , el yazısıyla yazıp pdf 'e dönüştürüp yayınlıyorum . El yazısı ile yazdıklarımı word'e girecek gönüllü bir arkadaşa ihtiyacım var . Zamanı olupta bunu yapacak arkadaş varsa SMPS tasarımını ilk elden öğrenecektir : ) .