Çoook eski chip .
Uğraştığına değmez.
Ayrık elemanlarla yapacaksan A4989 idealdir.
TB6600 yeni versiyon bulması biraz zor olabilir ve çıkış mosları entegredir siz belirleyemezsiniz.
A4989 3-4 dolar...
Çoook eski chip .
Uğraştığına değmez.
TB6600 yeni versiyon bulması biraz zor olabilir ve çıkış mosları entegredir siz belirleyemezsiniz.
A4989 3-4 dolar...
Direk getirtme zor ve pahalı olabilir.
Her iki firmanın da TR temsilcileri var.
Siparişleri biriktiriyorlar ve cuma öğlene kadar , sonra salı gibi arayıp borcunuzu bildiriyorlar sonra ödemenizi yapınca...
En geç 6 günde elinizde gümrük sorunsuz...
Çoook eski chip .
Uğraştığına değmez.
A4989 3-4 dolar...
Açıkçası paralel port kartlarda kullandığınız motor markalarına kablolara kadar hemen herşeyden kaynaklı farklı sorunlar çıka biliyor. Arkadaşın bahsettiği USB CNC Kontrol Kartı 3 Eksen Mach3 Uyumlu - Elektronik Devre ve Çeşitli Elektronik Ürünler sahibinden.com'da - 85321515 bu linkteki kart en sorunsuz ve düzgün çalışanlarından. Sadece 200 bin satır kod yüklerseniz yüklemesi biraz uun sürüyor onuda PC nin ramını artırarak hızlandırırsınız. Yok parazit oldu yok o motorda pals düzgündü sürücüyü değiştim kaçırma var gibi dertler olmaz. Ha aynı kartı trde daha ucuz satanlarda var araştırın. Ucuz derken gene 300 lirayı gözden çıkarın.
yazılarınızı basdan sona okudum 1 adet lpt port 3 eksen kart aldım toshıbanın ama leptoptakı rs32 portu ıle çalıstıramayacagımı acı ıle ogrendım acaba lpt porttan rs 32 ye cevırme ımkanımız varmıdır