STK 412-090 entegreyi elimden çıkarmak istiyorum.

kaptanq

Üye
STK 412-090 entegreyi elimden çıkarmak istiyorum. Farklı entegrelerle takas da olabilir. Entegre JVC Müzik setinden çıkma. Hala devre kartı üzerinde. Kullanıcısının söylediği kadarıyla müzik seti son zamanlarında sadece Aux girişiyle kullanılmış sanırım CD kısmında kızaklarda sorun varmış. Aux üzerinden de olsa ses çıkışı olduğuna göre entegrenin sağlam olduğunu düşünüyorum. Ses deneyimi nasıl bir entegredir bilmiyorum. Toplayıp kullanmak istedim ama bunu yapacak bilgiye ve yeterli materyale sahip değilim. STK işlemcilerin orijinal ve temizi zor bulunuyor diye duymuştum o yüzden kurcalayıp çöp yapmaktansa işine yarayacak biriyle takas yapabilirim.

Ekli dosyalar

• 20241231_163710.jpg
    20241231_163710.jpg
    399.1 KB · Görüntüleme: 5
  • 20241231_163822.jpg
    20241231_163822.jpg
    342.7 KB · Görüntüleme: 4
STK muhteşem sesi olan bir entegredir.
Sanyo firması tarafından artık üretilmiyor.
Çin deki çip fabrikalarında belki üretimi vardır.
Çabuk bozulan, kısa devreye karşı korumasız bir yapıya sahip olan entegreye, alıcı çıkar mı bilmiyorum?
Elektronik bilginiz varsa STK 412-090 nın veri bilgisinden entegreyi çalıştırıp, kutulayıp kullanabilirsiniz.

Satmak niyetinde değilim eğer işine yarayacak biri varsa daha basit bir entegreyle takas edebilirim diye düşündüm. TDA7377 vardı elimde basit şekilde devresini tamamlamıştım. Ses konusunda da memnun kaldım. Benzer bir şey olabilir belki. Daha düzgün bir hale getireyim derken bacakları koptu işimi fazlasıyla görüyordu. STK ların hataya toleransı olmayan entegreler olduğunu öğrendim o yüzden yanlış bir şey yapıp çöp olsun istemiyorum. Hep 12 volt ile besleyebileceğim entegreler kullandım basit bir güç kaynağı yeterli oldu. Bu STK entegreyi nasıl besleyeceğimi bile bilmiyorum. Bilgi konusunda yeterli değilim. Tabi ki her türlü öneriye tavsiyeye bilgi paylaşımına açığım. Tecrübesizim ama öğrenmeye de çalışıyorum.

Forum istatistikleri

Konular
130,282
Kullanıcılar
453,536
Son üye
anonkullanıcı

Yeni konular

Geri