Orijinal ürün bulabilme şansın evrende başka canlılar olduğunu kanıtlamak ile aynı sayılır
Sahte ürünler ise aşırı yüklenmemek koşulu ile çalışıyorlar.
Benim amplideki üretimler de sahte.
Yıllar önce SANYO firması üretimlerini durdurduğunda, kendi üretimlerinin bire bir kopyasını üretmeleri için bazı firmalara verdi.Sahtelerin de kaliteli olanları vardır mutlaka.
Ben konya sokaktan almıştım. Tanesi 15$ idi.Abi orjinal aramıyorum. Siz nerden aldınız kullandiniz test ettiğiniz ürün nereden onu merak ettim.
Hurdalara bakayım bir ara. Varsa senin için kırıp içini resimlerim.Birde yukarıdaki videodaki gibi elinizde arızalı varsa içini merak ettim. Arızalı yoksa sorun değil.
Şavalak şabanhala niye stk 465? yıllar olmuş sanyo onu çöpe atmış zaten sanyo Sony'e göre her zaman tırt olmuş...
Oradaki hiçbir transistör çifti ile 100W güç elde edilemez. Seni gandırıyolarhttps://320volt.com/tag/amplifikator-devreleri/
stk bitmiş bence.
Öyleyse neyi tartışıyoruz. STK465 30W ise Serkan'ın BLAUPUNKT A60 amplisi 25W ise @sasen1 in LM li amplisi 20W ise, sesi birkaç W tan yukarı açamıyorsak nedir bu gavga gürültü.100watt ev için fazla gelir sesi açamadıktan sonra 100watt amfi olmuş neye yarar?
Ne yani 2SC5200 lerin, LM3886 ların, LM1875 lerin orijinalleri var mı?stk 465 orijinali yok diye bitti diyorum Mikado MD3012 ve MD2012 varken yaptırmazlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?