araç alternatörü ile verim alamazsınız. aküyü doyurmak için en az 13,8 volta ihtiyacın var (kuralları ben koymuyorum lütfen hem forumu hem de neti araştır.) araç alternatörü böyle sistemlerde işe yaramaz ve siz bir alternanör edinip bu işi tekrar yapınız. sakın yanlış anlama emeğini takdir ediyorum ama olmaza da olur demem. parana emeğine zamanına yazık...Yorumlarınız için teşekkürler düzenekde konjektor mevcut ve araç altarnatörü var kablolamayı düzelteceğim, akü şuan deneme amaçlı takılı ben bu dinamodan 13-14V alamayıp 12.1-12.3 V arası değer alsam 12v aküleri şarj süresi çok uzarmı ya da şarj edebilirmiyim.
videodaki 12.8-13 volt akü bağlıyken ise güzel değer. boşta bakmak lazım bir deYorumlarınız için teşekkürler düzenekde konjektor mevcut ve araç altarnatörü var kablolamayı düzelteceğim, akü şuan deneme amaçlı takılı ben bu dinamodan 13-14V alamayıp 12.1-12.3 V arası değer alsam 12v aküleri şarj süresi çok uzarmı ya da şarj edebilirmiyim.
12,8-13 volt güzel bir değer ise ben bir şey demiyorum...videodaki 12.8-13 volt akü bağlıyken ise güzel değer. boşta bakmak lazım bir de
Şarj ettiği için voltaj düşebilir diye düşündüm. Boş 7ah aküye, 1 amperlik 14.4v adaptör bağlayınca 12lere kadar düşüyor mesela.12,8-13 volt güzel bir değer ise ben bir şey demiyorum...
Şarj ettiği için voltaj düşebilir diye düşündüm. Boş 7ah aküye, 1 amperlik 14.4v adaptör bağlayınca 12lere kadar düşüyor mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?