tekin126
Profesyonel Üye
odak makına ya baktım gerçekten guzel sistemler hazır amerıkayı keşfetmeye tekrar gerek yok ama burada önemlı olan malıyet odak makınadan daha ekonomık bır pano reduktor demıyorum yaparsam kı baya aşağı çekmış olacağım malıyet olarak çiftçiye kullandırabılırız bızım avantajımızda Elektrik ve suyun boşa akmasından dolayı enerjı kaybını azaltırsak goğsumuzu gere gere bu sistemı yaptım tasarruf edıyor çiftçi kardeşlerımız derım tasarrufta edecek çunku çiftçinin enaz 50 bin tl vererek kurduğu sistemın kontrolu cep telefonunda olacak sistem çalışıyormu arızamı yaptı elektrıkmı kesık termıkmı attı gsm kapsam alanı içinde olduğu surece haberdar olacak şuandakı sistemde sadece motor çalışıyormu termıkmı attı haberdar yukarda bır sorum vardı konu hakkında tecrubelı arkadaşlardan yardım beklıyorum herşeyı tek başıma yapmam mumkun değıl sayın amasyalı arkadaşimi darılttım tek bır kelımesını yanlış kullandı yınede kusura bakmasın arkadaş sonuçta insanız dilin kemığı yok yanlış kelımede çıkabılıyor ağzımızdan onemlı olan sonuçta anlayışlı olmak bırbırımıze umarım darılmamıştır ılgılenen arkadaşlara teşekkur ederım