Selam arkadaşlar
İşletmemizin zemin katında bulunan lavaboların temiz su giderleri,
ön tarafta bulunan bir su kuyusuna toplanıyor ve dalgıç pompa yardımıyla
rogara veriliyor..Kuyu içerisinde 2 hp flatörlü pompa var ve su seviyesi yükseldikçe
devreye giriyor..
Dalgıç pompayı sıklıkla kontrol etmem gerekiyor ki olası arıza durumu
oluştuğunda biriken su geri basıp yüzbinlerce dolarlık cihazlara zarar vermesin..(daha önce olmuş).
Sorum şu:Ben bu kuyuya yukarıdan bir sensör sallandırıp(atıyorum pompa seviyesinin 20 cm üstüne)
sensörün ucuna da bir siren zil vs bişey bağlayıp,pompanın devreye girmediği olası
bir arızadan haberdar olmak istiyorum.(sürekli kuyuyu kontrol etmek mümkün olmuyor çünkü)
Piyasa da böyle bir sensör bulmam mümkün mü?
Yani sensör su içine girdiğinde (dikey olarak)bana kontak verecek bişey arıyorum.?
Teşekkürler.
İşletmemizin zemin katında bulunan lavaboların temiz su giderleri,
ön tarafta bulunan bir su kuyusuna toplanıyor ve dalgıç pompa yardımıyla
rogara veriliyor..Kuyu içerisinde 2 hp flatörlü pompa var ve su seviyesi yükseldikçe
devreye giriyor..
Dalgıç pompayı sıklıkla kontrol etmem gerekiyor ki olası arıza durumu
oluştuğunda biriken su geri basıp yüzbinlerce dolarlık cihazlara zarar vermesin..(daha önce olmuş).
Sorum şu:Ben bu kuyuya yukarıdan bir sensör sallandırıp(atıyorum pompa seviyesinin 20 cm üstüne)
sensörün ucuna da bir siren zil vs bişey bağlayıp,pompanın devreye girmediği olası
bir arızadan haberdar olmak istiyorum.(sürekli kuyuyu kontrol etmek mümkün olmuyor çünkü)
Piyasa da böyle bir sensör bulmam mümkün mü?
Yani sensör su içine girdiğinde (dikey olarak)bana kontak verecek bişey arıyorum.?
Teşekkürler.