Mr_YAMYAM Profesyonel Üye Katılım 6 Ara 2017 Mesajlar 5,055 Puanları 2,256 Konum ANGARA 7 Nis 2022 #41 Başka yerlerden temin etmek mümkün değil mi acaba.
confickerbelasi Profesyonel Üye Katılım 25 Mar 2011 Mesajlar 4,268 Puanları 606 7 Nis 2022 #42 Son düzenleme: 7 Nis 2022
Konu Sah Yunusgr Paylaşımcı üye Katılım 19 Tem 2020 Mesajlar 1,125 Puanları 106 Konum Antalya 7 Nis 2022 #43 confickerbelasi' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Böyle giderse en son kendim hazırlayacağım gibi zaten Muhtemelen daha pahalıya gelecek ve hazır satılanlar kadar iyi olmayacak.
confickerbelasi' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Böyle giderse en son kendim hazırlayacağım gibi zaten Muhtemelen daha pahalıya gelecek ve hazır satılanlar kadar iyi olmayacak.
Mr_YAMYAM Profesyonel Üye Katılım 6 Ara 2017 Mesajlar 5,055 Puanları 2,256 Konum ANGARA 7 Nis 2022 #44 Yunusgr' Alıntı: Böyle giderse en son kendim hazırlayacağım gibi zaten Muhtemelen daha pahalıya gelecek ve hazır satılanlar kadar iyi olmayacak. Genişletmek için tıkla ... Kendin hazırlayabilsen daha kaliteli olur. Ancak bobin sarımı zordur. Onu da hazır sistemlerden temin edebilirsin.
Yunusgr' Alıntı: Böyle giderse en son kendim hazırlayacağım gibi zaten Muhtemelen daha pahalıya gelecek ve hazır satılanlar kadar iyi olmayacak. Genişletmek için tıkla ... Kendin hazırlayabilsen daha kaliteli olur. Ancak bobin sarımı zordur. Onu da hazır sistemlerden temin edebilirsin.
ozgurece-TA3HGU Katılımcı Üye Katılım 24 Ara 2021 Mesajlar 427 Puanları 56 7 Nis 2022 #45 Amazon da farklı seviyede 3 yollu filtreler var. Stage Speaker Crossover ses filtresi İnceleme linki
confickerbelasi Profesyonel Üye Katılım 25 Mar 2011 Mesajlar 4,268 Puanları 606 7 Nis 2022 #46 bobin kasnağını kartondan yap kalın bobin teli kullan bobin ölçen ölçü aletin varsa kontrol et eski trafodan sökebilirsin tel 1mm ve üzeri olmalı bass bobini 250 sipir yapmıştım 0,80 tel ile. https://320volt.com/aktif-pasif-crossover-filtre-hesaplama-ve-daha-fazlasi/ Son düzenleme: 7 Nis 2022
bobin kasnağını kartondan yap kalın bobin teli kullan bobin ölçen ölçü aletin varsa kontrol et eski trafodan sökebilirsin tel 1mm ve üzeri olmalı bass bobini 250 sipir yapmıştım 0,80 tel ile. https://320volt.com/aktif-pasif-crossover-filtre-hesaplama-ve-daha-fazlasi/
Mr_YAMYAM Profesyonel Üye Katılım 6 Ara 2017 Mesajlar 5,055 Puanları 2,256 Konum ANGARA 7 Nis 2022 #47 confickerbelasi' Alıntı: bobin kasnağını kartondan yap kalın bobin teli kullan bobin ölçen ölçü aletin varsa kontrol et eski trafodan sökebilirsin tel 1mm ve üzeri olmalı bass bobini 250 sipir yapmıştım 0,80 tel ile. Genişletmek için tıkla ... İki tane 4 ohm hoparlör kullanımı tüm hesapları alt üst eder Trafo kullanılabilir olsaydı sorun olmazdı ama trafolar ayrı dert.
confickerbelasi' Alıntı: bobin kasnağını kartondan yap kalın bobin teli kullan bobin ölçen ölçü aletin varsa kontrol et eski trafodan sökebilirsin tel 1mm ve üzeri olmalı bass bobini 250 sipir yapmıştım 0,80 tel ile. Genişletmek için tıkla ... İki tane 4 ohm hoparlör kullanımı tüm hesapları alt üst eder Trafo kullanılabilir olsaydı sorun olmazdı ama trafolar ayrı dert.
confickerbelasi Profesyonel Üye Katılım 25 Mar 2011 Mesajlar 4,268 Puanları 606 7 Nis 2022 #48 https://320volt.com/google-ara/?q=3 yollu crossover
Konu Sah Yunusgr Paylaşımcı üye Katılım 19 Tem 2020 Mesajlar 1,125 Puanları 106 Konum Antalya 7 Nis 2022 #49 Mr_YAMYAM' Alıntı: İki tane 4 ohm hoparlör kullanımı tüm hesapları alt üst eder Trafo kullanılabilir olsaydı sorun olmazdı ama trafolar ayrı dert. Genişletmek için tıkla ... Bu arada trafoyu tarif ediyorum ama insanlar direkt uğraşamam demeye getiriyor o kadar uğraşmak istemiyorlar Trafoyu değil de crossover devresinin bobinlerini sarabilirim muhtemelen. Elimde ne tür bobinler var bi bakayım hele bir. confickerbelasi' Alıntı: bobin kasnağını kartondan yap kalın bobin teli kullan bobin ölçen ölçü aletin varsa kontrol et eski trafodan sökebilirsin tel 1mm ve üzeri olmalı bass bobini 250 sipir yapmıştım 0,80 tel ile. https://320volt.com/aktif-pasif-crossover-filtre-hesaplama-ve-daha-fazlasi/ Genişletmek için tıkla ... Elimde eski Elektronik eşyalardan çıkardığım bobinler vardı onlara bir bakacağım. TVden söktüğüm şu bobinler var ama bunlar inceymiş. Belki tiz ve mid için kullanabilirim eğer uyar ise. Paypal istemeyen Kasun filtre satan birini buldum bu arada. Paypal istemeyen satıcı Son düzenleme: 7 Nis 2022
Mr_YAMYAM' Alıntı: İki tane 4 ohm hoparlör kullanımı tüm hesapları alt üst eder Trafo kullanılabilir olsaydı sorun olmazdı ama trafolar ayrı dert. Genişletmek için tıkla ... Bu arada trafoyu tarif ediyorum ama insanlar direkt uğraşamam demeye getiriyor o kadar uğraşmak istemiyorlar Trafoyu değil de crossover devresinin bobinlerini sarabilirim muhtemelen. Elimde ne tür bobinler var bi bakayım hele bir. confickerbelasi' Alıntı: bobin kasnağını kartondan yap kalın bobin teli kullan bobin ölçen ölçü aletin varsa kontrol et eski trafodan sökebilirsin tel 1mm ve üzeri olmalı bass bobini 250 sipir yapmıştım 0,80 tel ile. https://320volt.com/aktif-pasif-crossover-filtre-hesaplama-ve-daha-fazlasi/ Genişletmek için tıkla ... Elimde eski Elektronik eşyalardan çıkardığım bobinler vardı onlara bir bakacağım. TVden söktüğüm şu bobinler var ama bunlar inceymiş. Belki tiz ve mid için kullanabilirim eğer uyar ise. Paypal istemeyen Kasun filtre satan birini buldum bu arada. Paypal istemeyen satıcı
confickerbelasi Profesyonel Üye Katılım 25 Mar 2011 Mesajlar 4,268 Puanları 606 7 Nis 2022 #50 0,80 ise yeterse olur.