sarıkamış Üye Katılım 26 Ara 2010 Mesajlar 41 Puanları 1 Yaş 30 9 Mar 2012 #1 arkadaşlar ben sumo robt yapıyorum ama picden hiç çakmıyorum bana işime yarayacak bir kontrol devresi ve programı lazım bana yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar ben sumo robt yapıyorum ama picden hiç çakmıyorum bana işime yarayacak bir kontrol devresi ve programı lazım bana yardımcı olurmusunuz
mehmetbayram Üye Katılım 26 Ağu 2011 Mesajlar 14 Puanları 1 Yaş 29 19 Mar 2012 #2 kardeşim pks ve bir tane pic kitabi al kafan basar kardeşim
giyotin6 Üye Katılım 18 Eki 2010 Mesajlar 49 Puanları 1 28 Mar 2012 #3 Sana Altaş Yayınevi nin Kendi Robotunu Kendin Yap kitabını önerebilirim.Ben aldım gayet güzel açıklamış. yapmaya çalışıyoruz robotu
Sana Altaş Yayınevi nin Kendi Robotunu Kendin Yap kitabını önerebilirim.Ben aldım gayet güzel açıklamış. yapmaya çalışıyoruz robotu
abdullahylmaz Üye Katılım 12 Mar 2012 Mesajlar 21 Puanları 1 14 Nis 2012 #4 Bu işe PİC C Complier tarzı programlar ve onun yanındaki eğitim setleri ile 1 ayını ayırdıktan sonra bu yazıyı tekrar gözden geçir
Bu işe PİC C Complier tarzı programlar ve onun yanındaki eğitim setleri ile 1 ayını ayırdıktan sonra bu yazıyı tekrar gözden geçir
sagbulent Üye Katılım 26 Mar 2010 Mesajlar 23 Puanları 1 17 Nis 2012 #5 kullandığınız herhangi bir programlama dili varsa onun üzerinden(mantık açısından) rahatlıkla pic programlamaya geçebilirsiniz
kullandığınız herhangi bir programlama dili varsa onun üzerinden(mantık açısından) rahatlıkla pic programlamaya geçebilirsiniz
sagbulent Üye Katılım 26 Mar 2010 Mesajlar 23 Puanları 1 17 Nis 2012 #6 Eğerprogramlama konusunda tecrübeniz yoksa flowprog proramı ile işe başlayabilirsiniz akış şeması ile c kodları oluşturabilirsiniz.
Eğerprogramlama konusunda tecrübeniz yoksa flowprog proramı ile işe başlayabilirsiniz akış şeması ile c kodları oluşturabilirsiniz.
tlovec Üye Katılım 13 Mar 2012 Mesajlar 11 Puanları 1 Yaş 35 3 May 2012 #7 serdar çiçekin ccs c kitabı var pic programlamak için idealdir