Suriye'de kurulan fabrikada çalışacak elektrik ve otomasyon personeli

Personel alımı devam ediyor mu ?
 
Arkadaşlar,
Lokman Bey yazılan SV'lere cevap veriyor.Mesela ben SV'mi gönderdim bana yanıt anında verildi.Gereksiz laflarla konuyu lütfen dağıtmayalım.İşsiszliğin hat safhada olduğu bir dönemde gerçekten takdire şayan bir düşünce ortaya koymuş.Bir kişi dahi işe girse bunun neresi kötü.İnşallah istediği gibi insanları bulur,başarılı bir ekip kurar ve fabrikayı sorunsuz çalıştırırlar.Bende bir Türk olarak kendileriyle gurur duyarım.
Başarılar.
 
Arkadaşlar merhaba,
Türkiyeye gitmiştim, 1 haftadır cevap yazamadım başvurulara kusurumuza bakmayın, benden başka da cevaplayabilecek Türk olmadığı için cevapsız kaldı.
Personel alımına gelince bazı arkadaşlar işe alındı ama tam olarak kadro doldurulmadı çünkü siparişteki malzemelerimizin teslim tarihi firmanın hatasından dolayı uzadı. Malzeme olmadan da personel alımı yapmanın mantığı yok. Yaklaşık 1 ay sonra (içinde) kadromuz tamamlanacaktır. Şu anda yaklaşık 30 kadrolu ve 30-40 taşeron personel ile montajımız devam etmektedir. Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. İyi günler.

Sayın Stor1 hassasiyetiniz için ayrıca teşekkür ederim.
 
abi biz ünide okuyon 2 tkeniker adayıyız
bize fiyat konusunda net bir bilgi ve barınma vb şeyleriçin net bir bilgi verrisen şartlara göre çalışabiliriz isterseniz özelden bi mesaj atın
 

Forum istatistikleri

Konular
128,815
Mesajlar
920,697
Kullanıcılar
450,907
Son üye
saitdemircigil

Yeni konular

Geri
Üst