Gönderdigim fotografin yaniltici oldugunu farkettim. Dayamalarin hareketini saglayan motorda hareket suresince neredeyse yuk olmadigindan herhangi bir tork problemi yasamadik. Fotografta gorunen motor ihtiyacimiz olan gucun cok uzerinde zaten.Cimrilik değil müsriflik..
Sistem baştan yanlış.
Redüktörlü ufak bir motor milinde encoder ve programlanabilen girişli bir oyuncak ...ömür boyu kullan .
Guzel bir urunmus. Varligindan habersizdim. Ilk firsatta deneyecegim. Tesekkurler.Digital counter + asenkron motorlu ( frenli ) redüktör ile 0.05 mm yakalanabiliyor..
Vakit dar olduğunda hazır üniteler var :
bir örnek :
http://www.enda.com.tr/TR/Urunler/Urunler.aspx?UrunID=10
Hızlı encoder ler ile plc için hazır yazılımlar görmüştüm , genelde plc distribütör sayfalarında oluyor , aşağı yukarı mantığı aynı.
Encoder + mcu + hız kontrol cihazı + redüktörlü ... ile güçlü ucuz sistemler olabiliyor.
Burda resim mi var ben göemiyorum yine mi şirket kuralları/engellemelerisorunu acaba?Cimrilik değil müsriflik..
Sistem baştan yanlış.
Redüktörlü ufak bir motor milinde encoder ve programlanabilen girişli bir oyuncak ...ömür boyu kullan .
Öyle program yok die biliyorum ama görmüyorum hatta modeme erişiyorum ama şifreyi unuttum.Resim var , şirket kuralları websensemi?