BAYEMRE Üye Katılım 26 Haz 2013 Mesajlar 6 Puanları 1 Yaş 35 10 Mar 2014 #21 Suyu hızlı ve düşük maliyetli yüksek ses frekansıyla buharlaştırabilirsiniz. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
Suyu hızlı ve düşük maliyetli yüksek ses frekansıyla buharlaştırabilirsiniz. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
mckayrak Üye Katılım 27 Ocak 2008 Mesajlar 613 Puanları 16 Yaş 56 11 Mar 2014 #22 Bir şeye dikkatiniz çekmek isterim, bu alet buharlaştırma yapmaz. Suyu pülverize yapar. Sonuçta sudaki mineralleri ayrıştırmaz.
Bir şeye dikkatiniz çekmek isterim, bu alet buharlaştırma yapmaz. Suyu pülverize yapar. Sonuçta sudaki mineralleri ayrıştırmaz.
CEMİL ÖZTÜRK Üye Katılım 31 Ağu 2013 Mesajlar 156 Puanları 1 Yaş 45 11 Mar 2014 #23 hocam uygun veya degil bilemem ben sadece yazdım yardımı olur diye ha teknik alt yapımda çok çok iyidir çünki sistemin imalatını yapıyorum
hocam uygun veya degil bilemem ben sadece yazdım yardımı olur diye ha teknik alt yapımda çok çok iyidir çünki sistemin imalatını yapıyorum
osiloski Üye Katılım 20 Şub 2013 Mesajlar 190 Puanları 6 11 Mar 2014 #24 Açık hava basıncını düşürerek ve ortam sıcaklığını artırarak. PV= nRT formulünde V'yi nasıl artırırsınız. Tabii ki de P'yi düşürüp T'yi yükselterek. (n ve R sabittir.) Son düzenleme: 11 Mar 2014
Açık hava basıncını düşürerek ve ortam sıcaklığını artırarak. PV= nRT formulünde V'yi nasıl artırırsınız. Tabii ki de P'yi düşürüp T'yi yükselterek. (n ve R sabittir.)