muratmert4
Usta Üye
bakış açısı güzel nete bakma olayı pleas google nete bakacaksak neden forumdayız yoksa biz netin harici farklı bir ağ üzerindeyiz benim haberim yok öğrencilerin acillll çağrıları ayrı bir mesele haklısın yötetimden rica edelim böyle soruları direk silsin o zaman güzel bir çözüm olur hiç bir eğtimcimiz acaba bu sitede öğrencilere ohm ve watt kanunlarını açılayacak bir video hazırlama gereği duydumu multisim veya proteusta ölçü aletleri bağlanmış birkaç farklı değer ve sonuçlar ben şahsen yazın gelen stajerlerime bu şekilde ufak bişiler göstermeye çalışıyorum tabiki her soruyu cevaplamak zorunda değiliz memeleketi tek kurtaramayız süpermenlikte yapalım demiyorum
Eğer gerekliliği varsa yardımı esirgemem. Ama olay armut piş ağzıma düşsse hiç ilgilenmem ya forumda aranmamıştır yada nete bakılmamıştır. Bu durumda olay tabiki belli. Kolay gelsin.
S.A.
Sn. Arkadaşım duygusal ve yanlış yaklaşıyorsun. Lütfen elini vicdanına koy ve yazımı tekrar oku. Ben yardım yazıları silinsin demedim ama gençlerimizi hamburger bilgilerle doldurmak olayına karşıyım. Site arama olayı kullansın arkadaşlarımız. "Hıh sen acil dedin idam edelim" demiyorum. Kolay gelsin