TALEP KONUSUNDA YARDIM

yasinmak

Üye
Katılım
6 Ocak 2009
Mesajlar
64
Puanları
1
İyi günler. Bir müşterim dışarıya reklam tabelası totemi montajı yaptı.
Işıklı ve gayet de büyük bir tabela kiraya verecek kendisi. Şimdi bu tabelanın 60 mt uzağında bedaşın elektrik direği var. Enerji alınacak vaziyette. Müsait yani bir sıkıntı yok. Yanlız reklamcı arkadaşa işin yapılması için teklif vericem ama bedaşın bende nneler isteyeceğini daha önce böyle bir iş yapmadığım için kestiremiyorum.
Yani
Kablo cinsi 4x6 N2XH,
Kablo için çukur kazılacak,
Mesafe 60 Mt,
Direk çıkışı Galvaniz boru,
Kofre,
Bu yazdıklarım dışında herhangi extra bir sıkıntımız olurmu.
Birde eklemek istediğim ışıklı tabela 2 x 2 mt = 4 metrekare . Bunun içerisinde 10 adet 36W flouresan mevcut = 360W Elektrik isterken standart 3 kW olarakmı istek yapacağız?

Azcık uzun oldu ama yardımcı olursanız memnn olurum.
Vs..
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Totem i takacağı yer " dışarıya " dediğin kendi dükkanının dışına mı? Yoksa karayolu üzerinde bir yerde mi? Koyacağı yer sahibi kim? Karayolu ise abonelik almanız sizi uğraştıracak...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,929
Mesajlar
921,777
Kullanıcılar
451,101
Son üye
nst

Yeni konular

Geri
Üst