Tamirat Tadilat

selam bay yamyam logitech z5500 sistemim var güzel kullanmaktaydım sol arka hoparlörden ses alamamaya başladım aynı hoparlörü diğer çıkışlara bağladığımda ses veriyor ama sol arkadar diğer ses veren speakerları bağlasanda ses alamıyorum.yardımcı olabilirmisiniz bende ankarayım size nerden ulaşabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Baba yorma kendini artık. Bavulu topla, gidiyoruz :)
Evet, az önce Murat Han'ın son kapanma yazısını irkilerek okudum, üzüldüm ve şaşırdım. Ancak 2 koca ay daha var, kapanacak olan bu son kapanma zamanına kadar pek çok paylaşım yapılabilir.

Son zamanlarda forumda katılımdaki çevrimiçi üyelerin sayıca azlığı en çok dikkatimi çekmişti, kapanacak olan forumun çok küçük belirtileri belki çok önceden hissedildi demek ki. Hayırlısı olsun diyelim. Bu konuda söylenecek çok fazla bir şey yok. Kapanma değil de "emeklilik zamanı" gelmiş demek ki forumun, bu açıdan bakarsak çok fazla da üzülmeyiz sanırım. Kolay gelsin.

Evet, az önce Murat Han'ın son kapanma yazısını irkilerek okudum, üzüldüm ve şaşırdım. Ancak 2 koca ay daha var, kapanacak olan bu son kapanma zamanına kadar pek çok paylaşım yapılabilir.

Son zamanlarda forumda katılımdaki çevrimiçi üyelerin sayıca azlığı en çok dikkatimi çekmişti, kapanacak olan forumun çok küçük belirtileri belki çok önceden hissedildi demek ki. Hayırlısı olsun diyelim. Bu konuda söylenecek çok fazla bir şey yok. Kapanma değil de "emeklilik zamanı" gelmiş demek ki forumun, bu açıdan bakarsak çok fazla da üzülmeyiz sanırım. Kolay gelsin.
1899 da
Charles H. Duell, Amerikan patent dairesi başkanı.

• Artık yeni hiçbir şey yok. İcat edilebilecek her şey icat edildi. (Bilimsel gaflar)
“Everything that can be invented, has been invented.”
demişti;)

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
133,420
Kullanıcılar
459,402
Son üye
bilgiislem

Yeni konular

Geri